Terug

 • 12 maanden garantie op jouw reparatie
 • Binnen 20 minuten is jouw reparatie klaar
 • Reparatie wanneer het jou uitkomt

iPhone XS reparatie

iPhone XS reparatie nodig? Bij het GSM Reparatie Centrum kun je altijd terecht voor een iPhone XS reparatie van elk onderdeel.

Filters

iPhone XS reparatie

Heeft jouw iPhone XS dringend een reparatie nodig? Telefoons kunnen helaas defecten oplopen, zo gaat het nu eenmaal. Ook de iPhone XS, ondanks dat deze smartphone van Apple relatief nieuw is, kan hinder ondervinden van onderdelen die defect dan wel beschadigd raken. Zo kan het bijvoorbeeld voor komen dat de telefoon per ongeluk uit je handen glipt, een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Gelukkig kun je altijd bij het GSM Reparatie Centrum terecht voor elke iPhone XS reparatie. Hieronder kun je meer lezen over de iPhone XD en elke iPhone reparatie die je bij het GSM Reparatie Centrum kan laten uitvoeren.

De eigenschappen van de iPhone XS

Qua design is de iPhone XS identiek aan de iPhone X. Deze beschikt dus ook over een glazen achterkant, een body van roestvrij staal en is te verkrijgen in twee kleuren: zilver en space grijs. De display van de iPhone XS is bijna 150 millimeter groot, groter dus in vergelijking met de iPhone X. Dit komt mede omdat de iPhone X generatie geen randen meer heeft, maar dat de voorkant de gehele display is. Waar S-modellen voorheen 140 millimeter waren, zijn ze nu 150 millimeter.

Het verschil tussen de iPhone XS en de iPhone X wordt hem vooral gemaakt in de hardware van de iPhone XS. In plaats van de Apple A11 maakt de iPhone XS gebruik van de Apple A12 Bionic processor chip. Ook is de technologie die ten grondslag ligt van Face ID verbeterd, zodat je sneller je telefoon kunt openen. De coil van de draadloze oplader is gemaakt van koper, zodat deze sneller oplaadt. Deze smartphone kan dus nog beter omgaan met de meest intensieve taken. Alleen de iPhone XS Max is nog sneller in dit opzicht.

iPhone XS reparatie: welke onderdelen kunnen gerepareerd worden?

Bij het GSM Reparatie Centrum kun je de defecte onderdelen van jouw iPhone XD laten repareren. Wat het probleem ook is, wij zorgen er voor dat je zo snel mogelijk weer beschikt over een telefoon die zo goed als nieuw is. Hieronder vind je een overzicht van de onderdelen die een iPhone XS reparatie kunnen ondergaan:

 • Scherm: het onderdeel van de telefoon dat je het meest gebruik, is het scherm. Immers interacteer je middels het touchscreen continu met het scherm, maar je kunt het display natuurlijk ook gebruiken om filmpjes te bekijken, appjes te sturen, games te spelen of je agenda op orde te houden. Beschadigingen komen helaas voor, veelal door ongelukken. Gelukkig is een barst niet het einde van de wereld. Bij het GSM Reparatie Centrum vervangen wij je oude scherm door een nieuwe, zodat de iPhone XS er weer tegenaan kan.
 • Batterij: de batterij van de iPhone XS kan lang mee. Echter kan het na verloop van tijd zijn dat de levensduur minder wordt, de iPhone XS uitvalt of de smartphone helemaal niet meer aan te zetten valt. In dat geval is een vervanging van de batterij nodig.
 • Achterkant: hoewel de achterkant relatief stevig is door de mix van roestvrij staal en glas, kan het glas natuurlijk wel makkelijker breken als je per ongeluk de telefoon uit je handen laat vallen. Gelukkig kun je altijd bij ons terecht voor een Apple reparatie.
 • Camera: zowel op de voor als achterkant bevindt zich een camera. Reparaties kunnen bijvoorbeeld nodig zijn wanneer de lens beschadigd raakt.
 • Belproblemen: kun jij de ander of de ander jou niet goed verstaan tijdens een gesprek? Er kunnen dan problemen met de microfoon, oorspeaker of luidspreker zijn.
 • Knoppen: kun je de volume niet meer omhoog of omlaag zetten? Werkt de aan – uit knop niet meer? Laat bij ons een iPhone XS reparatie uitvoeren.
 • Proximity sensor: gaat de telefoon niet meer automatisch aan wanneer je in de buurt bent? In dat geval werkt de sensor niet meer.
 • Trilmotor: voel je geen trilling meer als je gebeld of geappt wordt? Laat de trilmotor repareren.
 • Refurbishing: zoek je een nieuwe telefoon maar wil je niet de volle prijs betalen? Kies voor een refurbished iPhone XS, een tweedehands telefoon die nog in een goede staat verkeert.
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
GSM Reparatie Centrum 9 / 10 - 1104 Reviews @ Klantenvertellen.nl
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »