Terug

★ Wij zijn gewoon geopend! ★

  • 12 maanden garantie op jouw reparatie
  • Binnen 20 minuten is jouw reparatie klaar
  • Reparatie wanneer het jou uitkomt

iPhone XS scherm reparatie & batterij vervangen

Filters

iPhone XS scherm reparatie & batterij vervangen

Als jouw iPhone XS een reparatie nodig heeft ben je bij ons aan het juiste adres. Zodra er wat mis mee is kun je bij ons in een van de winkels langskomen of een afspraak inplannen. De scherm en batterij zijn belangrijke onderdelen waarbij je beter niet kunt wachten met repareren. Wij kunnen een iPhone XS scherm reparatie direct voor je uitvoeren en dit is al binnen 20 minuten klaar. Ook een iPhone XS batterij vervangen is snel klaar. Het is absoluut de moeite waard om dit te doen zodat je volop gebruik kunt blijven maken van alle geweldige functies van deze smartphone.

Een iPhone XS scherm reparatie

Een iPhone XS scherm vervangen is bij ons mogelijk met behulp van verschillende schermen. In elk geval wordt er gebruik gemaakt van een origineel iPhone scherm. Het is echter zo dat wij onze klanten de mogelijkheid aanbieden om een keuze te maken tussen een volledig nieuw of een zogenaamd 'refurbished' beeldscherm. In het laatste geval krijg je dan wel de beschikking over een origineel scherm, daar staat tegenover dat deze als het ware 'gerecycled' is. Dit betekent dat de glasplaat van het beeldscherm is vervangen in de eigen fabriek waar GSM Reparatie Centrum in Nederland over beschikt. Ondanks het feit dat het hierbij gaat om een refurbished scherm beschikt deze wel over precies dezelfde eigenschappen als een compleet nieuw exemplaar. Een refurbished scherm is uiteraard voordeliger geprijsd. Ben jij helemaal niet zo te vinden voor het gebruik van een refurbished scherm bij jou iPhone XS? Dat is geen probleem. Je iPhone XS scherm vervangen kan bij GSM Reparatie Centrum op elk moment van de week.

Het vervangen van de batterij van jouw iPhone XS wordt aangeraden na ongeveer twee jaar gebruik. Dit heeft verschillende redenen. Na verloop van tijd zal je merken dat de batterij sneller leeg raakt en dat deze dus vaker opgeladen moet worden. Dit komt niet altijd goed uit waardoor het beter is de batterij op tijd te vervangen. Kies je ervoor om hier toch mee te wachten dan kan dat vervelende gevolgen hebben. Zo kan je telefoon bijvoorbeeld opeens uitvallen terwijl de batterij eigenlijk nog niet leeg is. De iPhone XS batterij vervangen na twee jaar gebruik kan dit probleem voorkomen.

Het gemak van een reparatie bij GSM Reparatie Centrum

Ondanks dat dit een van de nieuwste modellen is kan het toch wel eens voorkomen dat je een reparatie nodig hebt. Elke reparatie voeren wij binnen 20 minuten uit en direct daarna kan je de telefoon dus weer meenemen en gebruiken. Misschien liep je voorheen zomaar even binnen als je toevallig in de buurt was maar met de nieuwe website heb je ook andere opties die meer gemak bieden. Het is nu namelijk makkelijker als ooit eerder om een afspraak in te plannen waarmee je wachttijd voorkomt. Ook is het mogelijk om jouw telefoon met de post naar ons te verzenden. Dat is erg handig als je bijvoorbeeld niet in de buurt woont. Stel je voor dat je een iPhone XS scherm reparatie nodig hebt of dat je wilt dat wij jouw iPhone XS batterij vervangen dan kan je dit makkelijk online regelen. Zoek jouw reparatie op, plaats deze in de winkelwagen en plan de afspraak in op het moment dat voor jou het beste uitkomt. Wij repareren de telefoon direct na ontvangst en je kunt hem dan direct meenemen of we zenden hem dezelfde dag nog terug. Na een iPhone XS scherm reparatie en na de iPhone XS batterij vervangen heb je hem dan al binnen 48 uur weer terug als dit via de post gaat. Bij GSM Reparatie Centrum staat de klant op nummer 1 en we maken het je graag zo makkelijk mogelijk.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
GSM Reparatie Centrum 9 / 10 - 1104 Reviews @ Klantenvertellen.nl
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »