Terug

 • 12 maanden garantie op jouw reparatie
 • Binnen 20 minuten is jouw reparatie klaar
 • Reparatie wanneer het jou uitkomt

iPhone XS Max reparatie

iPhone XS Max reparatie nodig? Voor al jouw iPhone XS Max problemen, welk onderdeel het ook betreft, kun je terecht bij het GSM Reparatie Centrum.

Filters

iPhone XS Max reparatie

iPhone XS Max reparatie nodig? Het GSM Reparatie Centrum helpt je. De ultieme versie van de iPhone X is de iPhone XS Max. Begint deze telefoon toch al mankementen te vertonen? Breng dan eens een bezoek aan het GSM Reparatie Centrum, waar je terecht kunt voor elke iPhone reparatie. Ook is het mogelijk om jouw smartphone naar ons te sturen, waarna wij binnen twee dagen de iPhone XS Max uitgevoerd hebben en de telefoon weer naar je hebben teruggestuurd. Hieronder kun je meer lezen over de eigenschappen van de iPhone XS Max. Daarnaast kun je lezen over de onderdelen van de iPhone XS Max die je bij het GSM Reparatie Centrum kunt laten repareren.

De kwaliteiten van de iPhone XS Max

De iPhone XS Max behoort tot de elfde generatie van de iPhone, welke gekickstart werd door de release van de iPhone X. In vele opzichten lijkt de iPhone XS Max dan ook op deze originele uitgave. Zo is de hardware van deze telefoon state of the art. In tegenstelling tot de Apple A11 processor chip die te vinden is in de iPhone X, beschikt de iPhone XS Max over de Apple A12 Bionic processor. Dit zorgt er voor dat de iPhone XS Max nog sneller zijn taken uitvoert en nog beter om kan gaan met de allerbeste graphics.

Net als het origineel beschikt de XS Max over Face ID, waardoor alleen jij middels jouw gezicht de telefoon kan openen. Deze technologie is voor deze nieuwe versie verbeterd, zodat je nog sneller jouw telefoon kunt openen. Door het weglaten van de randen is de display van de iPhone XS Max de grootste ooit (160 millimeter). Ook qua geheugen zet deze telefoon een nieuw record: 4 GB RAM.

iPhone XS Max reparatie: welke onderdelen komen in aanmerking?

Bij het GSM Reparatie Centrum kun je elke iPhone XS Max reparaties laten uitvoeren. Immers zijn er vele onderdelen die van tijd tot tijd defecten kunnen gaan vertonen. Hieronder vind je een overzicht van de onderdelen die in aanmerking komen voor een iPhone XS Max van Apple reparatie bij het GSM Reparatie Centrum:

 • Scherm: het kan wel eens gebeuren dat je per ongeluk jouw smartphone uit jouw handen laat slippen. Soms heb je geluk en houdt je telefoon er niets aan over, maar helaas kan het voor komen dat je telefoon beschadigingen oploopt aan het scherm. Gelukkig kun je deze laten vervangen bij ons.
 • Batterij: een goede batterij zorgt er voor dat je lang gebruik kunt maken van je telefoon zonder dat deze opgeladen moet worden. Na verloop van tijd kan het gebeuren dat de levensduur van de batterij minder wordt. Tevens kan de batterij op andere manieren malfunctioneren, bijvoorbeeld dat de telefoon uitvalt of deze helemaal niet meer aan gaat. Het vervangen van de batterij verhelpt deze problemen.
 • Achterkant: doordat de achterkant van de iPhone XS Max van glas is gemaakt, is de kans groter dat deze beschadigd raakt. Ook onderdelen van de achterkant kunnen defect raken. Vervanging van de achterkant is dan de beste oplossing.
 • Camera: zowel voor als echter op de telefoon bevindt zich een camera. Defecten zijn te repareren door bijvoorbeeld de lens te vervangen.
 • Bellen: ondervind je problemen tijdens het bellen? In dat geval kan het zijn dat de microfoon, oorspeaker of luidspeaker slecht functioneert.
 • Knoppen: alhoewel je veelal middels het touchscreen interacteert met de telefoon, zijn er nog wel knoppen aanwezig. Hierbij moet je denken aan de volume, aan – uit of home knop.
 • Wi-Fi antenne: voor een goede verbinding met een Wi-Fi netwerk is deze antenne essentieel.
 • Trilmotor: deze motor zorgt er voor dat iPhone XS Max trilt wanneer deze op de trilstand wordt gezet.
 • Refurbishing: op zoek naar een nieuwe telefoon? Om de prijs te drukken kun je kiezen voor een refurbished exemplaar, een tweedehands iPhone XS Max.
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
GSM Reparatie Centrum 9 / 10 - 1104 Reviews @ Klantenvertellen.nl
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »