Terug

★ Wij zijn gewoon geopend! ★

  • 12 maanden garantie op jouw reparatie
  • Binnen 20 minuten is jouw reparatie klaar
  • Reparatie wanneer het jou uitkomt

iPhone XS Max scherm reparatie & batterij vervangen

Filters

iPhone XS Max scherm reparatie & batterij vervangen

Als jouw iPhone XS Max een reparatie nodig heeft kan je bij ons altijd terecht. Zodra er wat mis is kun je bij ons langskomen op een van onze vestigingen of je kunt via de website een afspraak inplannen. De scherm en batterij zijn de meest belangrijke onderdelen waar je echt niet zonder kunt. Wacht dus niet langer dan nodig met laten repareren. Wij kunnen een iPhone XS Max scherm reparatie direct voor je uitvoeren en dit is al binnen 20 minuten klaar. Ook een iPhone XS Max batterij vervangen is klaar voordat je het weet. Om te zorgen dat je optimaal gebruik kan blijven maken van alle functies van de telefoon is het belangrijk om hier goede zorg voor te dragen.

Een iPhone XS Max scherm reparatie

Een iPhone XS Max scherm vervangen is bij ons mogelijk met behulp van verschillende schermen in diverse kwaliteiten. In elk geval wordt er gebruik gemaakt van een origineel iPhone scherm om de goede kwaliteit te kunnen garanderen. Het is echter zo dat wij onze klanten de mogelijkheid aanbieden om een keuze te maken tussen een volledig nieuw of een hergebruikt ofwel refurbished scherm. Dit wil eigenlijk zeggen dat het scherm gerecycled wordt. Dit betekent dat de glasplaat van het beeldscherm is vervangen in de eigen fabriek van GSM Reparatie Centrum. Deze schermen hebben precies dezelfde eigenschappen als wat je gewend bent. Een refurbished scherm is voordelig geprijsd en wordt veel gekozen door onze klanten. Heb jij liever geen gerecycled scherm dan is dat natuurlijk helemaal geen probleem. Je iPhone XS Max scherm vervangen kan bij GSM Reparatie Centrum uiteraard ook gebeuren door het plaatsen van een volledig nieuw scherm.

Het vervangen van de batterij van jouw iPhone XS Max wordt aangeraden na ongeveer twee jaar gebruik. Dit heeft verschillende redenen. Na verloop van tijd zal je merken dat de batterij sneller leeg raakt en dat deze dus vaker opgeladen moet worden. Dit komt niet altijd goed uit waardoor het beter is de batterij op tijd te vervangen. Kies je ervoor om hier toch mee te wachten dan kan dat vervelende gevolgen hebben. Zo kan je telefoon bijvoorbeeld opeens uitvallen terwijl de batterij eigenlijk nog niet leeg is. De iPhone XS Max batterij vervangen na twee jaar gebruik kan dit volledig voorkomen.

Het gemak van een reparatie bij GSM Reparatie Centrum

Ondanks dat dit een van de nieuwste modellen is kan er alsnog wel eens iets kapot gaan waardoor een reparatie nodig is. Elke reparatie voeren wij direct uit waardoor je binnen 20 minuten een volledig herstelde telefoon mee kunt nemen. Misschien liep je voorheen zomaar even binnen als je toevallig in de buurt was maar met de nieuwe website heb je ook andere opties die meer gemak bieden. Het is nu namelijk makkelijker als ooit om via de nieuwe website een afspraak in te plannen voor een of meerdere reparaties. Ook is het mogelijk om jouw telefoon met de post naar ons toe te sturen. Dat is erg handig als je bijvoorbeeld niet bij een van onze winkels in de buurt woont. Stel je voor dat je een iPhone XS Max scherm reparatie nodig hebt of dat je wilt dat wij jouw iPhone XS Max batterij vervangen, dan is de afspraak binnen enkele minuten online geregeld. Zoek jouw reparatie op welke je vindt bij het model iPhone wat je hebt, plaats deze in de winkelwagen en plan de afspraak in wanneer jij wilt. Zodra wij de telefoon in ontvangst hebben zullen wij deze direct repareren waardoor je hem altijd snel terug in handen hebt. Na een iPhone XS Max scherm reparatie en na de iPhone XS Max batterij vervangen heb je hem dan al binnen maximaal 48 uur weer terug als dit via de post gaat. Bij GSM Reparatie Centrum werken wij snel en natuurlijk vakkundig.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
GSM Reparatie Centrum 9 / 10 - 1104 Reviews @ Klantenvertellen.nl
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »