Terug

 • 12 maanden garantie op jouw reparatie
 • Binnen 20 minuten is jouw reparatie klaar
 • Reparatie wanneer het jou uitkomt

iPhone XR reparatie

iPhone XR reparatie nodig? Welk onderdeel het ook is, voor al jouw iPhone XR reparaties ben je bij het GSM Reparatie Centrum aan het juiste adres.

Filters

iPhone XR reparatie

Behoefte aan een iPhone XR reparatie? Een iPhone XR bestaat uit vele onderdelen die samen een mooi geheel vormen. Helaas kan het gebeuren dat één van deze onderdelen defect raakt, zij het door een ongeluk of door slijtage. In zulke gevallen is het natuurlijk mogelijk om een nieuwe telefoon aan te schaffen, maar je kunt ook voor een veel goedkopere prijs je iPhone XR laten repareren. Voor iedere iPhone XR reparatie kun je terecht bij het GSM Reparatie Centrum. Hieronder vind je meer informatie over de iPhone XR en ook kun je lezen welke onderdelen van de iPhone reparatie bij het GSM Reparatie Centrum kunnen ondergaan.

De eigenschappen van de iPhone XR

Ten tijde van de release van de iPhone X was deze smartphone van Apple de meest geavanceerde die dit bedrijf op de markt had uitgebracht. Dat kwam onder meer door innovaties zoals Face ID, waarbij gezichtsherkenningstechnologie wordt gebruik voor het openen van de telefoon. Een jaar na de release van de iPhone X kwamen een aantal andere uitgaven uit. De XS en XS Max bezitten meer functies en verbeterde hardware, maar de iPhone XR is juist een budgetvariant van het origineel.

De iPhone XR is dus een stuk goedkoper in vergelijking met de andere smartphones van zijn generatie. Dit komt omdat een aantal features zijn weggelaten die wel op andere uitgaven van de iPhone X terug te vinden zijn. Zo heeft de iPhone XR geen OLED scherm maar een LCD display. De achterkant is niet van glas maar van aluminium. De camera bevindt zich alleen op de achterzijde van de telefoon en opticaal inzoomen is niet mogelijk. Wel maakt de XR gebruik van de Apple A12 Bionic processor chip en is het geheugen hoog: 3 GB RAM.

iPhone XR reparatie: wat kun je laten repareren?

Meerdere onderdelen van een smartphone kunnen defecten gaan vertonen. Je kunt dan wel meteen een nieuwe telefoon aanschaffen, maar veelal is het probleem snel te verhelpen aan de hand van een Apple reparatie bij het GSM Reparatie Centrum. Hieronder kun je lezen welke iPhone XR reparatie uit te voeren zijn door ons:

 • Scherm: de iPhone XR heeft een LCD display van 150 millimeter en een resolutie van 1792 x 828 pixels. Via het touchscreen kun je van alles aansturen: je tikt een app aan, typt een berichtje, speelt een spelletje of je bekijkt een filmpje. Beschadigingen aan dit onderdeel kunnen helaas gebeuren, veelal door een ongeluk (bijvoorbeeld de smartphone uit je handen laten vallen). Gelukkig is het scherm te vervangen door ons.
 • Batterij: de levensduur van de iPhone XR batterij is behoorlijk lang, maar na verloop van tijd kan dit minder worden. Als dit of andere defecten plaatsvinden, is het tijd voor vervanging.
 • Achterkant: doordat de achterkant van de XR van aluminium is gemaakt, kan deze meer hebben in vergelijking met het origineel. Toch kan schade voor komen, of kan één van de onderdelen die aan de achterzijde te vinden is defect raken.
 • Camera: alleen op de achterzijde is bij de iPhone XR een camera te vinden. Veelal is het de lens die een reparatie nodig heeft.
 • Bellen: verstaat je gesprekspartner je moeilijk of andersom? Problemen met de oorspeaker, microfoon of luidspreker kunnen hieraan ten grondslag liggen.
 • Knoppen: het aan- of uitzetten van de telefoon, het regelen van het volume of teruggaan naar het beginscherm – je regelt het middels knoppen die zich op het exterieur van de telefoon bevinden.
 • Wi-Fi antenne: stelt je in staat verbinding te maken met een Wi-Fi netwerk.
 • Proximity sensor: detecteert de gebruiker en zorgt er voor dat de smartphone automatisch aanspringt voor gebruik.
 • Trilmotor: zorgt er voor dat je de telefoon kunt voelen middels trillingen.
 • Refurbishing: een refurbished iPhone XR is een tweedehands XR die voor een goede prijs te koop is.
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
GSM Reparatie Centrum 9 / 10 - 1104 Reviews @ Klantenvertellen.nl
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »