Terug

★ Wij zijn gewoon geopend! ★

  • 12 maanden garantie op jouw reparatie
  • Binnen 20 minuten is jouw reparatie klaar
  • Reparatie wanneer het jou uitkomt

iPhone XR scherm reparatie & batterij vervangen

Filters

iPhone XR scherm reparatie & batterij vervangen

Met het uitbrengen van de iPhone X zijn er meerdere modellen uitgebracht. Deze hebben allemaal verschillende eigenschappen en de iPhone XR is een hele aparte in deze serie. Dit model van deze generatie iPhones is een budgetmodel en dat is te merken aan een aantal functies die er niet zijn. Ook is hierbij de achterkant gemaakt van aluminium en niet van glas zoals de andere. Het scherm is geen OLED maar LCD en dat scheelt wel weer in de kosten als deze vervangen moet worden. Het is een model waarbij je gebruik kunt maken van vooruitstrevende technologie maar dan op een meer betaalbare manier. Wij kunnen uiteraard op dit model ook een iPhone XR scherm reparatie uitvoeren en de iPhone XR batterij vervangen.

Een iPhone scherm reparatie laten uitvoeren

Als een scherm kapot gaat kan het gaan om een kleine barst die bij gebruik eigenlijk niet eens echt opvalt maar het kan ook zijn dat het glas helemaal versplintert. Je zou denken dat je bij een kleine barst niet direct hoeft langs te komen voor een iPhone XR scherm reparatie. Toch is dat niet helemaal juist gedacht. Het maakt de telefoon namelijk kwetsbaarder bij bijvoorbeeld spatwater. Ook kan de schade enorm groot zijn wanneer de telefoon nog een keer botst of valt. Ons advies is dus om bij zowel kleine als grote schade gewoon langs te komen voor een iPhone XR scherm reparatie. Erger je niet langer aan barsten in het scherm van je nieuwe iPhone en laat het gewoon vervangen bij GSM Reparatie Centrum.

De iPhone XR batterij vervangen

De iPhone XR maakt gebruik van een 3.81 V 10.35 Wh Lithium-Ion batterij. De beste smartphones hebben dit soort batterijen vanwege de kwaliteit en het vermogen ervan. Het wordt de gouden standaard genoemd. Dit type batterij is dan ook een stuk geavanceerder in vergelijking met andere soorten batterijen. De batterij verliest geen capaciteit wanneer deze wordt opgeladen voordat hij leeg is. Hierdoor hoef je nooit met een half lege batterij de deur uit. Ook is er geen sprake van zelfontlading bij een Li-Ion batterij, gebruik je de telefoon niet dan loopt de batterij dus niet leeg. Tevens is een Li-Ion batterij milieuvriendelijker, vol energie en beschikken ze over een hoger vermogen. Hoewel het voorlopig nog niet nodig zal zijn de batterij te laten vervangen is het wel belangrijk hier enige kennis over te hebben. Na ongeveer twee jaar gebruik is een iPhone XR batterij vervangen zeker nodig.

Kom direct langs wanneer nodig

Dat jouw telefoon nog niet oud is betekend niet dat een reparatie niet nodig kan zijn. Wacht niet totdat de problemen echt groot zijn geworden en kom gewoon eens langs om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen. Een iPhone XR batterij vervangen zal ervoor zorgen dat je de telefoon weer kunt gebruiken zonder deze meerdere keren per dag op te moeten laden. Heb je een barst in je scherm, laat deze dan niet maanden zitten totdat het nog erger wordt en kom langs voor een iPhone XR scherm reparatie. Kom langs bij GSM Reparatie Centrum zodat je jouw telefoon lang kunt blijven gebruiken.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
GSM Reparatie Centrum 9 / 10 - 1104 Reviews @ Klantenvertellen.nl
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »