Terug

★ Wij zijn gewoon geopend! ★

  • 12 maanden garantie op jouw reparatie
  • Binnen 20 minuten is jouw reparatie klaar
  • Reparatie wanneer het jou uitkomt

iPhone X scherm reparatie & batterij vervangen

Filters

iPhone X scherm reparatie & batterij vervangen

De iPhone X is de nieuwste generatie iPhone waarbij opeens een hele hoop nieuwe eigenschappen te ontdekken zijn. Zo heeft hij Face ID en een OLED scherm. Er is geen homepagina knop en hij wordt omschreven als de technologie van de toekomst. Om al deze technologie te kunnen gebruiken bestaat de telefoon uit veel verschillende grote en kleine onderdelen wat betekend dat er ook veel mis kan gaan. Daar hoef jij je gelukkig niet druk om te maken aangezien wij dit altijd voor je kunnen repareren. Of je nou een iPhone X scherm reparatie nodig hebt of dat we de iPhone X batterij vervangen, je wordt door ons altijd snel en vakkundig geholpen.

De iPhone X scherm reparatie laten uitvoeren

Bij deze iPhone is het scherm een van de meest belangrijke onderdelen. Alles wat je doet wordt bestuurd via het scherm. Behalve de volume- en aan/uit knoppen is er alleen het scherm om te gebruiken. Het is daarom alleen maar belangrijker dat het scherm in goede staat is. Toch is het scherm een erg kwetsbaar onderdeel waar helaas vrij makkelijk schade aan ontstaat. Als de telefoon beschermd is met een hoesje en screenprotector kan het nog wel eens mis gaan. Wij kunnen dan een nieuw scherm voor je plaatsen. Het valt je misschien wel op dat de iPhone X scherm reparatie een stuk duurder is als die van andere modellen. Dit heeft te maken met de technologie en het soort scherm wat deze telefoon heeft. Je hebt de keuze uit drie verschillende soorten schermen bij een reparatie.

  • Origineel - refurbished
  • Origineel - Gedemonteerd
  • Kopie – OLED

De iPhone X batterij laten vervangen

De iPhone X maakt gebruik van een 3.81 V 10.35 Wh Lithium-Ion batterij. De beste smartphones hebben dit soort batterijen vanwege de kwaliteit en het vermogen ervan. Het wordt de gouden standaard genoemd. Dit type batterij is dan ook een stuk geavanceerder in vergelijking met andere soorten batterijen. De batterij verliest geen capaciteit wanneer deze wordt opgeladen voordat hij leeg is. Hierdoor hoef je nooit met een half lege batterij de deur uit. Ook is er geen sprake van zelfontlading bij een Li-Ion batterij, gebruik je de telefoon niet dan loopt de batterij dus niet leeg. Tevens is een Li-Ion batterij milieuvriendelijker, vol energie en beschikken ze over een hoger vermogen. Je kan 21 uur lang bellen achter elkaar voordat de batterij leeg is en als je het internet intensief gebruikt is dit 12-13 uur.

Reparaties met garantie

Soms vraag je je misschien af of het wel echt zin heeft om een iPhone X scherm reparatie uit te laten voeren en of een iPhone X batterij vervangen het geld wel waard is. Wat als het snel weer vervangen moet worden waardoor de kosten hoog oplopen? Dit zijn allemaal dingen waar onze klanten zich niet druk om hoeven te maken. Wanneer wij reparaties uitvoeren krijg je tot 12 maanden garantie. Mocht er binnen die tijd een van de gerepareerde onderdelen kapot gaan wordt deze gewoon weer voor je vervangen zonder kosten. Meer informatie kan je hierover vinden in de garantievoorwaarden.

Wij helpen je graag zodat je jouw iPhone X kunt blijven gebruiken zonder onderdelen die niet werken zoals hoort. Door te wachten totdat je echt last krijgt van de slechte batterij of de grote barsten in het scherm zal het alleen maar lastiger worden om dit weer op te lossen. Kom daarom op tijd langs voor een iPhone X scherm reparatie en de iPhone X batterij vervangen zodat je hem nog lang kunt blijven gebruiken.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
GSM Reparatie Centrum 9 / 10 - 1104 Reviews @ Klantenvertellen.nl
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »