Terug

 • 12 maanden garantie op jouw reparatie
 • Binnen 20 minuten is jouw reparatie klaar
 • Reparatie wanneer het jou uitkomt

iPhone X reparatie

iPhone X reparatie nodig? Het GSM Reparatie Centrum zorgt er voor dat jouw smartphone weer zo goed als nieuw is, welk onderdeel ook defect is.

Filters

iPhone X reparatie

Heeft jouw iPhone X dringend een reparatie nodig? Deze nieuwe generatie van de iPhone wordt door zowel consumenten als door kenners gezien als de telefoon van de toekomst vanwege een aantal technische vernieuwingen die nog nooit eerder op een smartphone te gebruiken waren. Denk hierbij aan Face ID en het OLED scherm (later hierover meer). Maar een iPhone X bestaat dan ook uit vele onderdelen, welk elk hun eigen mankementen en defecten kunnen gaan vertonen. In zulke gevallen heb je een iPhone X reparatie nodig. Gelukkig kun je altijd bij het GSM Reparatie Centrum terecht voor elke iPhone X reparatie. In de tekst hieronder kun je meer lezen over de iPhone X, welke onderdelen van de iPhone X gerepareerd of vervangen kunnen worden en waarom je een iPhone reparatie bij ons moet laten uitvoeren.

De eigenschappen van de iPhone X

In 2017 werd de elfde generatie van de iPhone uitgebracht: de iPhone X. Apple zelf noemde deze smartphone een showcase van wat zij beschouwen als de technologie van de toekomst. Hieronder vind je de meest opvallende technische snufjes die zijn toegevoegd aan de iPhone X:

 • OLED scherm: als je ooit eerder een iPhone in bezit hebt gehad, weet je waarschijnlijk wel dat het display van een smartphone van Apple altijd erg scherp is. Dankzij het gebruik van OLED technologie is dit het scherpste iPhone scherm ooit. Waar voorheen Retina HD werd gebruikt, gebruikt de iPhone X Super Retina. Hierdoor zitten pixels zo dicht op elkaar dat het gehele beeld vloeiend verloopt. Ook maakt de iPhone X gebruik van True Tone technologie, zodat de kleuren op het beeld zich aanpassen aan de omgeving. Extra fijn voor de ogen, deze iPhone X.
 • Face ID: de iPhone X maakt gebruik van gezichtsherkenningstechnologie. Hierdoor is alleen de gebruik in staat om de iPhone X te openen, niemand anders.
 • Wireless charging: geen draden meer nodig, je kunt de iPhone X draadloos opladen.

Qua geheugen is de iPhone x een opwaardering van de iPhone 8: 3 GB RAM ten opzichte van 2 GB RAM. De processor chip is nog wel hetzelfde: de Apple A11. Deze is geoptimaliseerd, zodat deze nog net iets beter zijn werk kan doen. Qua opslagruimte kun je kiezen tussen 64 en 256 GB. De batterij gaat net iets langer mee, je kunt gebruik maken van de meest recente versie van iOS en ook de camera is net wat meer geoptimaliseerd. Dit alles zorgt er voor dat de iPhone X state of the art is op het gebied van smartphones.

iPhone X reparatie: welke onderdelen kun je laten repareren?

Bij het GSM Reparatie Centrum kun je altijd terecht wanneer jouw iPhone X een reparatie nodig heeft. Hieronder vind je een overzicht van elke iPhone X reparatie die je bij het GSM Reparatie Centrum kan laten uitvoeren:

 • Scherm: het beeld van de iPhone X is scherper dan ooit, dus je wilt dan ook wel het goede zicht op het display blijven behouden. Immers gebruik je het scherm continu: voor het typen van berichtjes, het bezoeken van internetpagina’s, het gebruiken van een app of een afspraakje noteren in je agenda. Helaas kan schade ontstaan, bijvoorbeeld door een onfortuinlijke val. Gelukkig kun je jouw defecte of beschadigde scherm laten vervangen bij het GSM Reparatie Centrum.
 • Batterij: dankzij de batterij is een smartphone ook daadwerkelijk mobiel. Immers zou je anders continu aan het netstroom moeten blijven om een werkende telefoon te hebben. Echter kunnen er problemen ontstaan. Vooral na twee jaar kan de levensduur van de batterij korter worden of kan de telefoon uitvallen dan wel niet meer aangaan. Dit zijn indicatoren dat de batterij vervangen moet worden.
 • Achterkant: aan de achterkant van de iPhone X zijn meerdere onderdelen te vinden: de back camera, antennes voor Wi-Fi en GPS, bedrading van knoppen op de zijkant en de frame van de achterkant zelf. Deze kan in zijn geheel vervangen worden, inclusief onderdelen.
 • Camera: voor het maken van scherpe foto’s en video’s is een goed werkende camera essentieel.
 • Microfoon: zonder microfoon is een goed telefoongesprek onmogelijk. Zorg dat je weer te verstaan bent door een reparatie van de iPhone X microfoon uit te laten voeren.
 • Oorspeaker: zijn telefoongesprekken onverstaanbaar geworden? Dan is de oorspeaker aan vervanging toe.
 • Luidspreker: een essentieel onderdeel wanneer je handsfree of met een groep wilt bellen.
 • Knoppen: voor het aan en uitzetten van de iPhone X, het volume regelen of naar het beginscherm gaan heb je werkende knoppen nodig. Deze zijn te vinden op het exterieur van de iPhone X en kunnen een reparatie nodig hebben.
 • Proximity sensor: merkt op wanneer je in de buurt van de telefoon bent, zodat deze voor je wordt aangezet.
 • Trilmotor: stelt de telefoon in staat om te trillen wanneer je gebeld of geappt wordt. Ook van belang wanneer je de telefoon op stil zet maar nog wel een indicator wilt ontvangen dat je gebeld of geappt wordt.
 • Refurbishing: op zoek naar een telefoon voor een goede prijs? Een refurbished telefoon is een tweedehands iPhone X die nog steeds in een goede staat verkeert.

Laat jouw iPhone X reparatie uitvoeren bij het GSM Reparatie Centrum! Elke Apple reparatie is bij ons te doen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
GSM Reparatie Centrum 9 / 10 - 1104 Reviews @ Klantenvertellen.nl
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »