Terug

 • 12 maanden garantie op jouw reparatie
 • Binnen 20 minuten is jouw reparatie klaar
 • Reparatie wanneer het jou uitkomt

iPhone SE reparatie

Een iPhone SE reparatie nodig? Welk onderdeel het ook betreft, het kan gemaakt worden bij het GSM Reparatie Centrum.

Filters

iPhone SE reparatie

Heb je dringend een iPhone SE reparatie nodig? Wat het defect ook is, bij het GSM Reparatie Centrum ben je aan het juiste adres voor de iPhone SE reparatie die je nodig mocht hebben. Of het nu gaat om het scherm, de batterij, de microfoon, de achterkant… noem het maar op, het GSM Reparatie Centrum zorgt er voor dat deze speciale uitgave van de iPhone SE weer naar behoren werkt. Hieronder kun je meer lezen over de iPhone reparatie en welke onderdelen van deze smartphone van Apple gerepareerd dan wel vervangen kunnen worden bij ons. Laat jouw iPhone SE reparatie uitvoeren door ons.

Over de iPhone SE

De iPhone SE, wat staat voor Special Edition, maakt onderdeel uit van de negende generatie van de iPhone (oftewel de iPhone 6 en alle daaraan gerelateerde varianten). In 2016 werd deze speciale uitgave voor het eerst uitgebracht, en in 2017 volgde nog een heruitgave met meer opslagruimte. Alhoewel de iPhone SE qua look en dimensies veel weg heeft van de iPhone 5S, is de hardware van deze speciale uitgave veel geavanceerder. Zo maakt deze smartphone gebruik van de Apple A9, een sterke processor. Tevens heeft de batterij een langere levensduur en is de camera geüpgraded. De iPhone SE staat bekend als een betaalbare variant van de iPhone, wat de populariteit van deze smartphone verklaart. Hieronder kun je meer lezen waarvoor je bij ons terecht kunt met betrekking tot een iPhone SE reparatie.

Welke iPhone SE reparatie kun je laten uitvoeren?

Bij het GSM Reparatie Centrum ben je aan het goede adres voor alle reparaties die jouw iPhone SE nodig mocht hebben. Je kunt bij één van onze filialen langs komen voor je Apple reparatie wanneer het jou uitkomt, maar het is tevens mogelijk om jouw iPhone op te sturen. In dat geval zorgen wij er voor dat de mankementen binnen twee werkdagen verholpen zijn. Hieronder wordt op een rijtje gezet welke iPhone SE reparaties je kunt laten uitvoeren bij het GSM Reparatie Centrum:

   • Het scherm: voor dit onderdeel is het van belang dat je er goed zicht op hebt. Immers is dit het onderdeel waar je het meeste mee interacteert, van apps tot aan het typen van berichten. Echter kunnen er ongelukken gebeuren met dit onderdeel, bijvoorbeeld wanneer het mobieltje valt. Hierdoor kunnen flinke barsten ontstaan. Gelukkig kun je een iPhone SE scherm reparatie uit laten voeren bij het GSM Reparatie Centrum.
   • De batterij: wanneer de accu snel leeg raakt of de telefoon continu uitvalt, kan je de iPhone SE batterij vervangen.
   • Achterkant: ook de achterkant van de iPhone SE kan beschadigd raken.
   • Oplaadpunt: zonder een oplaadpunt kun je de telefoon niet meer opladen, wat het gebruik bemoeilijkt. Laat dit onderdeel, in het geval van schade of slijtage, zo snel mogelijk repareren bij het GSM Reparatie Centrum.
   • Camera (front en back): voor het schieten van films en foto’s is een goed functionerende camera van groot belang.
   • Knoppen (volume, home button en aan – uit knop): hoewel veel van de interactie met de iPhone SE plaatsvindt middels het touchscreen, blijven knoppen natuurlijk altijd nodig. Zowel de volumeknop als de aan en uit knop kunnen wij voor je repareren.
   • Proximity sensor: deze sensor detecteert of je in de buurt bent, en wanneer dit het geval is springt de telefoon automatisch aan. In het geval van een defect kan deze door ons vervangen worden.
   • Audio ingang: als je geen muziek meer hoort wanneer je jouw oortjes aansluit op de iPhone SE, is het tijd voor een reparatie.
   • Wi-Fi antenne: we kunnen niet meer zonder internet, maar zonder Wi-Fi antenne wordt dit een moeilijk verhaal.
   • Trilmotor: een telefoon vibreert, bijvoorbeeld wanneer je een appje krijgt of gebeld wordt. Zonder werkende trilmotor is dit niet mogelijk, en kun je tevens de iPhone SE niet op de trilstand zetten.

Al deze iPhone SE onderdelen kun je laten repareren bij het GSM Reparatie Centrum!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
GSM Reparatie Centrum 9 / 10 - 1104 Reviews @ Klantenvertellen.nl
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »