Terug

 • 12 maanden garantie op jouw reparatie
 • Binnen 20 minuten is jouw reparatie klaar
 • Reparatie wanneer het jou uitkomt

iPhone 8 reparatie

iPhone 8 reparatie nodig? Laat elk onderdeel van de iPhone 8 repareren bij het GSM Reparatie Centrum.

Filters

iPhone 8 reparatie

De iPhone 8 werd uitgebracht in 2017, een vrij recente uitgave. Hierdoor is de iPhone 8 nog steeds de smartphone van vele consumenten, ook al is er inmiddels weer een nieuwe generatie iPhones uitgegeven door Apple. Helaas kan het voor komen dat een onderdeel van de iPhone reparatie nodig heeft. Of het nu gaat om het scherm, de achterkant, de Wi-Fi antenne of de trilmotor, voor elke iPhone 8 reparatie kun je terecht bij het GSM Reparatie Centrum. In de tekst hieronder kun je meer lezen over de eigenschappen van de iPhone 8 en welke onderdelen van de iPhone 8 een reparatie bij ons kunnen ondergaan.

De eigenschappen van de iPhone 8

De iPhone 8, welke deel uitmaakt van de elfde generatie van de iPhone, wordt gekenmerkt door een aantal innovaties. Maar laten we eerst het design van deze smartphone bekijken. Op de toevoeging van een glazen achterkant na, lijkt de iPhone 8 qua uiterlijk precies op zijn voorganger. Voor de één is dit een geval van ‘if it ain’t broke, don’t try to fix it’, de ander vindt dat Apple wel eens wat meer vernuft mag tonen als het gaat om het design van de iPhone. Voor het display is wederom Retina HD gebruikt, wat een scherp beeld garandeert. Deze scherpte is gecombineerd met de True Tone technologie, waardoor de weergave van het beeld wordt aangepast aan de kleuren in de naaste omgeving.

En zo beschikt de iPhone 8 over wel meer technische vernuften. Zo maakt deze smartphone wederom gebruik van wireless charging, waarbij draadloos opgeladen kan worden. Tevens maakt de iPhone 8 gebruik van de nieuwe processor chip, de Apple A11. Hierin zitten twee cores die 25% sneller zijn in vergelijking met de A10 en vier cores die zo’n 70% sneller zijn in vergelijking met de A10. Het verwerken van gedetailleerde graphics gebeurt zo’n 30% sneller, terwijl de telefoon veel minder kracht hoeft te gebruiken. Hierdoor raakt je telefoon minder snel oververhit. Daarnaast is de levensduur van de batterij verbeterd en schiet je aan de hand van de verbeterde camera nog scherpere foto’s.

Welke iPhone 8 reparatie kun je door het GSM Reparatie Centrum laten uitvoeren?

Een iPhone 8 heeft vele onderdelen met elk hun eigen functie. Hieronder wordt dieper ingegaan op de onderdelen en elke iPhone 8 reparatie die je kunt laten uitvoeren door ons:

 • Scherm: goed zicht op het display van groot belang voor het gebruik van de iPhone 8. Immers kijk je altijd naar een scherm wanneer je de telefoon gebruikt, en heel veel interacteer je tevens met het scherm via de touchscreen. Je typt, klikt aan, speelt af… op vele manieren gebruik je het scherm. Echter kan er onverhoopt schade ontstaan. Gelukkig kunnen wij binnen no time het scherm voor je vervangen.
 • Batterij: zonder batterij ben je niet mobiel. Echter kan na verloop van tijd de batterij mankementen gaan vertonen. Zo kan het zijn dat de levensduur korter wordt, dat de batterij niet meer oplaadt, dat de telefoon uitvalt of dat deze niet meer aangaat ondanks dat de batterij opgeladen is.
 • Achterkant: de iPhone 8 heeft een glazen achterkant. Ondanks de stevigheid, kan een flinke val de achterkant beschadigen. Een iPhone 8 achterkant reparatie is dan nodig.
 • Camera: voor het schieten van filmpjes en foto’s. Of het nu gaat om de lens van de front of de camera aan de achterkant, bij ons zit je goed voor een iPhone 8 reparatie.
 • Microfoon: een microfoon gebruik je tijdens telefoongesprekken of om voice memo’s op te nemen. Wanneer je niet meer te verstaan bent, is het tijd voor een iPhone 8 reparatie.
 • Oorspeaker: versta jij juist de ander niet meer of moeilijk? Dit kan duiden op een defecte oorspeaker.
 • Knoppen: op een iPhone 8 zitten meerdere knoppen, bijvoorbeeld om de telefoon aan en uit te zetten of de volume te regelen. Ook deze iPhone 8 knoppen kunnen een reparatie nodig hebben.
 • Proximity sensor: deze sensor neemt waar wanneer je in de buurt, waarna de telefoon automatisch wordt aangezet voor gebruik.
 • Wi-Fi antenne: je kunt op meerdere manieren verbinding hebben met het internet, waaronder middels een Wi-Fi connectie. Zonder deze antenne wordt dit een lastige opgave.
 • Trilmotor: soms wil je de telefoon op stil hebben maar toch een indicator krijgen dat je gebeld of geappt wordt. Hiervoor dient de trilstand. Zonder trilmotor trilt de telefoon niet.
 • Refurbishing: tot slot is het mogelijk om een tweedehands exemplaar van de iPhone 8 te nemen wanneer je op zoek bent naar een nieuwe telefoon. Natuurlijk kun je deze scoren voor een goede prijs.

Voor elke Apple reparatie ben je bij het GSM Reparatie Centrum aan het juiste adres. Wanneer je één van onze filialen bezoekt, zorgen wij dat jouw iPhone 8 reparatie binnen 20 minuten voltooid is. Je kunt tevens je smartphone naar ons opsturen, dan zorgen wij dat deze binnen twee werkdagen gerepareerd en teruggestuurd is.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
GSM Reparatie Centrum 9 / 10 - 1104 Reviews @ Klantenvertellen.nl
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »