Terug

 • 12 maanden garantie op jouw reparatie
 • Binnen 20 minuten is jouw reparatie klaar
 • Reparatie wanneer het jou uitkomt

iPhone 8 Plus reparatie

iPhone 8 Plus reparatie nodig? Koop geen nieuwe telefoon, maar laat het GSM Reparatie Centrum de onderdelen van jouw telefoon repareren.

Filters

iPhone 8 Plus reparatie

Heeft jouw iPhone 8 Plus een reparatie nodig? Een mankement aan je smartphone is uitzonderlijk vervelend. Immers zijn we tegenwoordig behoorlijk afhankelijk van deze gadgets. Of het nu is voor een telefoontje, het versturen van een appje, het bijhouden van de agenda, het spelen van een spelletje, het kijken van films en series of het maken van foto’s… onze smartphone voert meerdere belangrijke functies uit.

Mankementen en defecten zijn dan ook erg hinderlijk, want hierdoor kunnen we potentieel minder gebruik maken van een belangrijk onderdeel van ons leven. Gelukkig kun je bij het GSM Reparatie Centrum terecht voor al jouw smartphone problemen. Ook voor een iPhone 8 Plus reparatie ben je bij ons aan het juiste adres. Hieronder kun je meer lezen over de iPhone 8 Plus en welke onderdelen een iPhone reparatie kunnen ondergaan.

Over de iPhone 8 Plus

Plus-modellen, zoals de naam eigenlijk al aangeeft, bieden de gebruiker net iets meer in vergelijking met de reguliere uitgaven van een iPhone. Zo ook de iPhone 8 Plus. Hoewel dit natuurlijk gewoon een smartphone is, worden de Plus-uitgaven weleens omschreven als phablets: een mix tussen een phone en een tablet. Dit komt door de grootte van het scherm van de iPhone 8 Plus, welke 140 millimeter is in vergelijking met de 120 millimeter van de iPhone 8.

Maar ook qua hardware is de iPhone 8 Plus net een stapje verder. Alhoewel dezelfde chip gebruikt wordt, beschikt de iPhone 8 Plus over meer geheugen: 3 GB RAM tegenover 2 GB RAM. Je kunt dus meer intensievere taken en apps uitvoeren aan de hand van deze smartphone. Ook is de batterij net iets groter in vergelijking met de gewone iPhone 8, zodat de levensduur langer is. Tevens kun je net wat gemakkelijk foto’s maken door de extra functies op dit gebied.

Welke iPhone 8 Plus reparatie kan ik bij het GSM Reparatie Centrum laten uitvoeren?

Voor een iPhone 8 Plus reparatie ben je bij ons aan het juiste adres. Maar welke onderdelen van de iPhone 8 Plus kun je zoal laten repareren? Hieronder een overzicht:

 • Het scherm: het onderdeel van de iPhone 8 Plus dat je het vaakst gebruikt is het scherm. Het touchscreen gebruik je continu, of het nu is om een berichtje te typen, te surfen op het internet of een game te spelen. Schade ontstaat veel omdat bijvoorbeeld de telefoon per ongeluk uit je handen schiet. Bij ons kun je terecht voor elke iPhone 8 Plus reparatie, ook de vervanging van het scherm.
 • De batterij: kun je steeds minder lang jouw telefoon gebruiken voordat deze weer opgeladen moet worden? Valt de iPhone 8 Plus onverwachts uit of gaat deze helemaal niet meer aan? Dit kan duiden op problemen met de batterij. Laat jouw iPhone 8 Plus batterij vervangen bij het GSM Reparatie Centrum.
 • Achterkant: aan de achterkant zitten meerdere onderdelen van een iPhone 8 Plus. Natuurlijk is er de achterkant zelf, maar ook de back camera, Wi-Fi en GPS antennes en andere onderdelen zijn hier te vinden. Als de achterkant vervangen moet worden, worden tevens deze onderdelen vernieuwd.
 • Camera: wij zorgen voor adequate vervanging, zodat je weer foto’s en video’s kunt maken.
 • Microfoon: ben je steeds minder goed te verstaan tijdens een telefoongesprek? Klinken je voice memo’s nergens naar? Tijd voor een nieuwe microfoon!
 • Oorspeaker: beginnen telefoongesprekken steeds minder verstaanbaar te worden? Het vervangen van de oorspeaker is de oplossing.
 • Luidspreker: handsfree bellen is een enorme uitkomst voor velen, maar hiervoor heb je een goede werkende luidspreker nodig.
 • Knoppen: op de iPhone 8 Plus bevinden zich meerdere knoppen, bijvoorbeeld om de volume te regelen of de telefoon aan en uit te zetten.
 • Trilmotor: zonder trilmotor geen trilstand.
 • Refurbishing: in plaats van een nieuwe telefoon kun je bij ons een tweedehands iPhone 8 Plus in goede staat aanschaffen voor een uitstekende prijs.

Voor elke iPhone 8 Plus reparatie ben je bij het GSM Reparatie Centrum aan het juiste adres! Wij voeren elke Apple reparatie voor je uit.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
GSM Reparatie Centrum 9 / 10 - 1104 Reviews @ Klantenvertellen.nl
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »