Terug

★ Wij zijn gewoon geopend! ★

  • 12 maanden garantie op jouw reparatie
  • Binnen 20 minuten is jouw reparatie klaar
  • Reparatie wanneer het jou uitkomt

iPhone 8 Plus scherm reparatie & batterij vervangen

Filters

iPhone 8 Plus scherm reparatie & batterij vervangen

De iPhone 8 Plus biedt net iets meer mogelijkheden als de iPhone 8. Je kunt echter alleen van deze extra eigenschappen genieten als jouw telefoon helemaal werkt zoals hoort. Het niet kunnen lezen van het scherm door barsten of steeds moeten opladen hoort daar niet bij. De iPhone 8 Plus werd in 2017 uitgebracht wat dus best eens kan betekenen dat bepaalde onderdelen aan vervanging toe zijn. Gelukkig is dat niet erg omdat wij dit voordelig en snel voor je kunnen regelen. Voor een iPhone scherm reparatie en een iPhone 8 Plus batterij vervangen kan je op elk moment bij ons terecht. Lees hieronder meer over deze veelvoorkomende reparaties.

Langskomen voor een iPhone 8 Plus scherm reparatie

Het grote glazen scherm van dit model iPhone laat hem er stijlvol uit zien en maakt de telefoon erg prettig in gebruik. Toch is het ook een kwetsbaar punt waar vaak reparaties nodig voor zijn. Ergens tegenaan stoten kan er al voor zorgen dat het scherm barst en een val kan het hele scherm laten versplinteren. Het gebruik van bescherming voor de telefoon wordt dus ook altijd aangeraden. Helaas kan ook dit niet elke beschadiging volledig voorkomen en dan kan je bij ons langskomen voor een iPhone 8 Plus scherm reparatie. Dit is een goedkope reparatie die snel uitgevoerd kan worden. Zo kan je alles weer goed lezen en veilig gebruik maken van jouw telefoon. Je hebt de keuze uit meerdere opties als je een nieuw scherm nodig hebt. Wij bieden schermen aan in een witte en zwarte kleur. Daarnaast heb je ook de keuze tussen verschillende kwaliteiten.

  • Kopie; dit is een niet origineel Apple scherm waarvan je een minimaal verschil in bijvoorbeeld de kleuren kunt opmerken. Het is de meest voordelige optie.
  • Origineel - Refurbished; Dit is een scherm wat al gebruikt is maar wat opgeknapt is waardoor deze zo goed als nieuw is. De glasplaat hierin is wel altijd vervangen voor een nieuwe.
  • Origineel – Gedemonteerd; Deze schermen zijn helemaal nieuw, dit is de meest prijzige optie.

De prijzen verschillen per soort scherm wat je kunt kiezen en je kunt hierover natuurlijk ook meer vragen aan ons in de winkel. De kwaliteit en prijs die je verwacht is wel iets om over na te denken voordat je een reparatie laat uitvoeren.

De iPhone 8 Plus batterij vervangen

Wanneer een telefoon twee jaar gebruikt is wordt de kans op gebreken in de batterij steeds groter. Je hoeft er nog niet eens veel last van te hebben omdat het meestal niet zo storend begint. Toch zijn er bepaalde dingen waar je op kunt letten om te weten of jouw iPhone aan een nieuwe batterij toe is. Let op de volgende punten om te bepalen of een iPhone 8 Plus batterij vervangen nodig is.

  • De batterij is een stuk sneller leeg en je moet de telefoon opeens halverwege de dag gaan opladen.
  • De telefoon valt uit terwijl de batterij nog helemaal niet leeg was.
  • Je hebt de batterij na twee jaar gebruik nog niet laten vervangen.

Wij kunnen de iPhone 8 Plus batterij vervangen binnen 20 minuten waarna deze weer zal functioneren zoals je ervan mag verwachten. Op de nieuwe batterij krijgt u natuurlijk ook gewoon garantie wij een originele Apple batterij plaatsen. Wacht daarom niet totdat jouw smartphone helemaal niks meer doet en kom snel langs.

Wij helpen je graag zodat je jouw iPhone 8 Plus zonder klachten kunt blijven gebruiken. Door te wachten totdat je echt last krijgt van de slechte batterij of de grote barsten in het scherm zullen de problemen alleen maar groter worden. Kom daarom op tijd langs voor een iPhone X scherm reparatie en de iPhone 8 Plus batterij vervangen zodat je hem nog lang kunt blijven gebruiken.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
GSM Reparatie Centrum 9 / 10 - 1104 Reviews @ Klantenvertellen.nl
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »