Terug

 • 12 maanden garantie op jouw reparatie
 • Binnen 20 minuten is jouw reparatie klaar
 • Reparatie wanneer het jou uitkomt

iPhone 7 reparatie

iPhone 7 reparatie nodig? Welk onderdeel ook defect of beschadigd is, je kunt het iPhone 7 onderdeel laten repareren bij het GSM Reparatie Centrum.

Filters

iPhone 7 reparatie

Het is minder dan 3 jaar geleden dat de iPhone 7 door Apple op de markt werd gebracht, dus er zijn nog vele consumenten voor wie dit hun mobiele telefoon is. Echter kan het voorkomen dat onderdelen defect raken. Nu zou je ervoor kunnen kiezen om een geheel nieuwe telefoon aan te schaffen, maar hier gaan flinke kosten mee gepaard. Het is ook mogelijk om de defecte onderdelen van de iPhone 7 te laten repareren bij het GSM Reparatie Centrum. Immers kost dit je een stuk minder en dankzij een iPhone 7 reparatie kan jouw apparaat er weer even tegen. Dit alles maakt een iPhone reparatie bij het GSM Reparatie Centrum de moeite waard. Hieronder kun je meer lezen over de iPhone 7 en welke onderdelen van de iPhone 7 een reparatie kunnen ondergaan bij het GSM Reparatie Centrum.

Meer info over de iPhone 7

Het design van de iPhone 7 is erg vergelijkbaar met die van de iPhone 6S, met een aantal verbeterpunten. Zo heb je meer keuze qua kleur, want je kunt bijvoorbeeld nu ook voor twee tinten zwart kiezen. Qua grootte van het scherm kun je kiezen tussen 120 millimeter en 140 millimeter (iPhone 7 plus). Daarnaast is het exterieur van de iPhone 7 beter bestand tegen stof en water, een verbeterde touch screen, een home knop onder het scherm en de 3.5 millimeter ingang voor oortjes is verwijderd. Oortjes dienen voortaan draadloos aangesloten te worden middels een Lightning connector.

Ook op het gebied van hardware is de iPhone 7 een flinke verbetering ten opzichte van de voorgaande generatie. Zo is de iPhone 7 de eerste smartphone van Apple die gebruik maakt van de Apple A10 Fusion 64-bit chip, welke bestaat uit meerdere cores en een graphics chips die games kan afspelen die je normaal alleen op een console zou kunnen spelen. Qua geheugen heeft de iPhone 7 net zo veel als zijn voorganger: 2 GB RAM. Als je meer geheugen nodig hebt voor intensievere taken, kun je kiezen voor de iPhone 7 plus. Deze heeft 3 GB RAM. Opslagruimtes rangeren van 32 GB tot 256 GB. Verder zijn er de standaard verbeteringen: de camera, batterij, resolutie en iOS zijn allen beter in vergelijking met de voorganger.

Welke iPhone 7 reparatie kun je laten doen?

Bij het GSM Reparatie Centrum kunnen meerdere varianten van een iPhone 7 reparatie uitgevoerd worden. Tevens is het mogelijk om een aantal onderdelen te laten vervangen. Hieronder kun je meer lezen over de iPhone 7 reparatie die je bij ons kunt laten uitvoeren:

 • Scherm: het onderdeel van de telefoon waar je het meeste mee interacteert is het scherm. Of je nu een appje typt, een spelletje speelt, een video bekijkt of een telefoontje pleegt… het scherm is een essentieel onderdeel om überhaupt iets gedaan te krijgen op de telefoon. Echter kunnen defecten ontstaan. Soms gebeurt dit in het interieur van de smartphone, andere keren ontstaan er barsten in het scherm door bijvoorbeeld een val. Bij het GSM Reparatie Centrum kun je een kapot scherm laten vervangen.
 • Batterij: hoe beter de batterij, hoe langer je gebruik kunt maken van je mobiel zonder deze op te hoeven laden. Echter kan de levensduur na verloop van tijd zienderogen achteruit gaan. In dat geval is de iPhone 7 batterij vervangen nodig.
 • Achterkant: beschadigingen aan de achterkant? Laat deze vervangen door een gloednieuwe achterkant.
 • Laadconnector: om de iPhone 7 op te laden, dien je een kabel te bevestigen aan de laadconnector. Wanneer deze stuk is, is een reparatie nodig.
 • Camera: meerdere onderdelen van de camera van de iPhone 7 kunnen defect raken, maar ook deze kunnen weer gerepareerd worden.
 • Microfoon: als je telefoonpartners je steeds slechter verstaan, kan de microfoon defect zijn. Ook voor deze iPhone 7 reparatie kun je bij ons terecht.
 • Oorspeaker: als je steeds minder van een telefoongesprek kunt verstaan, moet de oorspeaker van je iPhone 7 gerepareerd worden.
 • Knoppen: de nieuwe home knop van de iPhone 7 hoeft niet meer ingedrukt te worden maar wordt geactiveerd middels aanraking.
 • Trilmotor: voor een werkende trilstand.
 • Refurbishing: op zoek naar een nieuwe iPhone 7? Het is mogelijk om te kiezen voor een refurbished iPhone 7, een tweedehands variant.

Voor elke iPhone 7 reparatie kun je bij het GSM Reparatie Centrum terecht

Zoals je hebt kunnen lezen, zijn er veel onderdelen van de iPhone 7 die een reparatie nodig kunnen hebben. Of het komt door slijtage of door een beschadiging, sommige onderdelen dienen gerepareerd of vervangen te worden. Nu zou je er voor kunnen kiezen om een geheel nieuwe telefoon aan te schaffen, immers zijn we inmiddels alweer twee generaties verder als het gaat om iPhones. Een iPhone 7 reparatie is echter een goedkopere optie, en bovendien is het laten repareren van de iPhone 7 door het GSM Reparatie Centrum een fluitje van een cent. Wanneer het jou het beste uitkomt wandel je gewoon eventjes voor je Apple reparatie naar binnen bij het GSM Reparatie Centrum bij in de buurt. Binnen 20 minuten is jouw iPhone 7 reparatie voltooid.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
GSM Reparatie Centrum 9 / 10 - 1104 Reviews @ Klantenvertellen.nl
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »