Terug

€10,- korting bij een afspraak! *

  • 12 maanden garantie op jouw reparatie
  • Binnen 20 minuten is jouw reparatie klaar
  • Reparatie wanneer het jou uitkomt

iPhone 7 scherm reparatie & batterij vervangen

Filters

iPhone 7 scherm reparatie & batterij vervangen

De iPhone 7 is nog niet zo heel lang geleden op de markt gebracht en heeft werkelijk geweldige features. Hij wordt door veel mensen nog gebruikt en hoeft nog niet verouderd te zijn. Dit wil niet zeggen dat je geen iPhone 7 scherm reparatie nodig kan hebben of dat de iPhone 7 batterij vervangen moet worden. Zeker doordat telefoons tegenwoordig enorm veel gebruikt worden en overal meegenomen worden kan er wel eens wat kapot gaan. Wij raden je echt af om hier maar mee door te blijven lopen. Het laten repareren van losse onderdelen kost niet veel en als je in een van de winkels binnen loopt kan je binnen 20 minuten weer buiten staan met een smartphone die als nieuw is.

Keuzes bij een iPhone 7 scherm reparatie

Als je langs komt voor een iPhone 7 scherm reparatie zal je moeten kiezen uit verschillende opties. Natuurlijk kun je kiezen uit verschillende kleuren maar ook kwaliteit is niet altijd hetzelfde. Wij bieden namelijk verschillende schermen aan waarvan de prijzen en kwaliteiten uiteen lopen. Je hebt de keuze uit de volgende schermen wanneer je bij ons komt voor reparatie:

  • Kopie; dit is een niet origineel Apple scherm waarvan je een minimaal verschil in bijvoorbeeld de kleuren kunt opmerken. Het is de meest voordelige optie.
  • Origineel - Refurbished; Dit is een scherm wat al gebruikt is maar wat opgeknapt is waardoor deze zo goed als nieuw is. De glasplaat hierin is wel altijd vervangen voor een nieuwe.
  • Origineel – Gedemonteerd; Deze schermen zijn helemaal nieuw, dit is de meest prijzige optie.

Een iPhone 7 batterij vervangen

In de iPhone 7 bevindt zich een 3.80 V 7.45 Wh Li-Ion batterij, ook wel bekend als een Lithium-Ion batterij. Volgens Apple kun je aan de hand van deze batterij 14 uur lang aan één stuk door telefoneren, 14 uur lang via Wi-Fi surfen op het internet en 10 dagen lang de telefoon in stand-by stand aan laten staan voordat de batterij helemaal leeg is. Je kunt dus lang gebruik maken van de batterij voordat deze opgeladen moet worden. Wanneer je jouw telefoon een aantal jaar gebruikt hebt zal je merken dat de tijd dat je dit allemaal kunt doen begint terug te lopen. Dat hoeft niet direct storend te zijn. Toch wordt het een heel vervelend verhaal als je een telefoon 2-3 keer per dag aan de oplader moet leggen. Een iPhone 7 batterij vervangen kan dan gewoon niet langer uitgesteld worden om erger te voorkomen.

Voordelige reparaties laten uitvoeren

Vaak als er iets kapot gaat aan een iPhone wordt er snel gedacht dat er een nieuwe telefoon nodig is. Wanneer er een barst in het scherm zit lijkt een iPhone 7 scherm reparatie nog wel logisch maar als de telefoon niet meer aan gaat wordt er al snel niet meer aan repareren gedacht. Dat is zonde omdat je dan in veel gevallen een telefoon weg doet die nog prima een hele tijd mee zou kunnen. Een iPhone 7 batterij vervangen kan dan echt wonderen verrichten en zorgen dat de telefoon weer gebruikt kan worden als toen deze nieuw was. Het laten vervangen van onderdelen is na lang gebruik haast onvermijdelijk maar het is een stuk voordeliger als het direct aanschaffen van een nieuwe iPhone. Ook is het in veel gevallen sneller geregeld als het aanschaffen en volledig instellen van een nieuwe smartphone. Kom daarom langs bij GSM Reparatie Centrum voor een iPhone 7 scherm reparatie en een iPhone 7 batterij vervangen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
GSM Reparatie Centrum 9 / 10 - 1104 Reviews @ Klantenvertellen.nl
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »