Terug

 • 12 maanden garantie op jouw reparatie
 • Binnen 20 minuten is jouw reparatie klaar
 • Reparatie wanneer het jou uitkomt

iPhone 7 Plus reparatie

iPhone 7 Plus reparatie nodig? Welke onderdelen het ook betreft, bij het GSM Reparatie Centrum is de reparatie binnen no time uitgevoerd.

Filters

iPhone 7 Plus reparatie

Op zoek naar een uitstekende specialist voor een iPhone Plus 7 reparatie? Een iPhone is opgebouwd uit vele onderdelen die samen een mooi geheel vormen. Echter kan het gebeuren dat één van deze onderdelen niet meer functioneert zoals hoort, bijvoorbeeld omdat er sprake is van slijtage of omdat deze beschadigd is geraakt. In zo’n geval heb je behoefte aan een iPhone reparatie.

Bij het GSM Reparatie Centrum kun je terecht voor elke iPhone 7 Plus reparatie. Of het nu gaat om de batterij, de achterkant, de camera, de luidspreker of de trilmotor… je kunt bij ons voor van alles terecht. Als je één van onze filialen bezoekt, zorgen wij er voor dat jouw problemen binnen 20 minuten verholpen zijn. Hieronder kun je meer lezen over de iPhone 7 Plus en de onderdelen die wij voor je kunnen repareren.

Informatie over de iPhone 7 Plus

In 2016 werd de iPhone 7 Plus uitgebracht. Wat de Plus-modellen typeert zijn de kleine verbeteringen ten opzichte van het origineel. Zo zijn de processoren van deze smartphone net iets beter, en daarnaast beschikt de iPhone 7 Plus over een groter scherm van 140 millimeter. Hierdoor weegt deze telefoon wel een tikkeltje zwaarder. Ook de batterij van deze smartphone van Apple gaat langer mee in vergelijking met de reguliere versie.

Welke onderdelen van de iPhone 7 Plus kunnen een reparatie ondergaan?

Bij het GSM Reparatie Centrum ben je aan het juiste adres voor een iPhone 7 Plus reparatie, om welk onderdeel het ook gaat. Hieronder vind je een overzicht van de onderdelen van de iPhone 7 Plus die een reparatie bij ons kunnen ondergaan:

 • Scherm: er is geen onderdeel van de telefoon waar je vaker mee in aanraking komt dan het scherm. Via het touchscreen typ je een email, bekijk je een filmpje, schrijf je een appje of lees je een nieuwsartikel. Goed beeld is dus van belang. Echter kan er schade ontstaan, bijvoorbeeld een barst omdat de telefoon uit je handen glijdt. Bij ons kun je een iPhone 7 Plus scherm reparatie laten uitvoeren.
 • Batterij: een malfunctionerende batterij vermindert de mobiliteit van jouw telefoon. Je zult vaker moeten opladen en, in sommige gevallen, kan het zijn dat de telefoon continu aan de kabel moet liggen om te werken. Een iPhone 7 Plus batterij vervangen kan dit probleem verhelpen.
 • Achterkant: bij het GSM Reparatie Centrum kan een nieuwe frame op de achterkant van de iPhone 7 Plus geplaatst worden.
 • Laadconnector: als deze connector te beschadigd raakt, wordt het opladen van de telefoon onmogelijk.
 • Camera: zowel op de voor- als de achterkant van de iPhone 7 Plus bevindt zich een camera. Hier kunnen problemen aan ontstaan, bijvoorbeeld beschadigingen aan de lens.
 • Microfoon: wanneer je tijdens het telefoneren van je gesprekspartner te horen krijgt dat je moeilijk te verstaan bent, kan het zijn dat je microfoon defect is geraakt.
 • Oorspeaker: versta je telefoongesprekken steeds minder goed? Dit wijst op een malfunctionerende oorspeaker.
 • Luidspreker: is een handsfree gesprek niet te verstaan? Dan is het tijd om de luidspreker van de iPhone 7 Plus te laten vervangen.
 • Knoppen: de volume, aan – uit en home knop kunnen beschadigingen oplopen.
 • Sensoren: deze detecteren wanneer je in de buurt van de telefoon bent, zodat deze automatisch aan wordt gezet voor gebruik.
 • Wi-Fi antenne: een essentieel onderdeel wanneer je gebruik wilt maken van een Wi-Fi connectie.
 • Trilmotor: de trilstand is een extra indicator die duidelijk maakt dat je gebeld, geappt of gemaild wordt. Zonder deze functie kan je mobiel nooit op stil worden gezet.
 • Refurbishing: tot slot kun je bij ons een tweedehands iPhone 7 Plus aanschaffen wanneer je op zoek bent naar een nieuwe telefoon voor een goede prijs.

Voor elke iPhone 7 Plus reparatie kun je terecht bij het GSM Reparatie Centrum. Welk onderdeel ook een iPhone 7 Plus reparatie nodig heeft, wij voeren het de Apple reparatie voor je uit.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
GSM Reparatie Centrum 9 / 10 - 1104 Reviews @ Klantenvertellen.nl
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »