Terug

 • 12 maanden garantie op jouw reparatie
 • Binnen 20 minuten is jouw reparatie klaar
 • Reparatie wanneer het jou uitkomt

iPhone 6S reparatie

iPhone 6S reparatie nodig? Schermen, microfoons, batterijen, antennes, trilmotoren, knoppen en nog veel meer kunnen wij voor je repareren.

Filters

iPhone 6S reparatie

Op zoek naar een betaalbare maar toch uitstekende specialist voor een iPhone 6S reparatie? Zoek niet verder, want het GSM Reparatie Centrum helpt jou bij alle defecten die kunnen optreden bij een iPhone 6S. Deze smartphone van Apple is een betere versie van de originele iPhone 6, met verbeterde hardware en meer functies. Na verloop van tijd kan het echter voor komen dat een onderdeel aan slijtage onderhevig is dan wel beschadigd raakt. Gelukkig weten wij van het GSM Reparatie Centrum precies hoe we je moeten helpen middels een iPhone 6S reparatie, dankzij onze jarenlange ervaring met iPhone reparatie en het vervangen van defecte iPhone onderdelen. Hieronder kun je meer lezen over de iPhone 6S en de onderdelen van deze smartphone die een iPhone 6S reparatie nodig kunnen hebben. Voor elke iPhone 6S reparatie kun je bij het GSM Reparatie Centrum terecht.

Meer info over de iPhone 6S

Alhoewel de originele iPhone 6 al in 2014 werd uitgebracht, is deze smartphone van Apple tot op de dag van vandaag de meest verkochte iPhone ter wereld. In totaal zijn er zo’n 220 miljoen van deze generatie verkocht, waardoor het tevens één van de meest verkochte smartphones overall is. Zo populair word je niet zomaar, en de iPhone 6 was dan ook een significante stap vooruit ten opzichte van de voorgaande modellen. De iPhone 6 was dunner dan ooit maar combineerde dit met het grootste en scherpste display tot nu toe. Daarnaast was de hardware beter dan ooit. De Apple A8 chip kon omgaan met de heftigste graphics, de meest intensieve taken en apps kon je gebruiken op deze smartphone en een scherper beeld voor films, series en video’s had je op geen enkele andere smartphone. Koppel daar de batterij met de langste levensduur aan, en je hebt een recept voor succes.

In 2015 werd een verbeterde versie van de iPhone 6 uitgegeven: de iPhone 6S. De S-modellen zijn inmiddels een vast recept van Apple, na ongeveer een jaar wordt een verbeterde versie van het origineel uitgegeven. Naast de iPhone 6S werd tevens de iPhone 6S plus uitgegeven, een iets grotere variant van de iPhone 6S. Qua design lijkt de iPhone 6S sprekend op de iPhone 6. Het grootste verschil zit hem in de hardware van de smartphone. In een jaar, ook al lijkt het een kort tijdsbestek, worden er flinke stappen gemaakt op het gebied van technologie. De iPhone 6S profiteert van deze sprong qua technologie.

De iPhone 6S is nog sneller in vergelijking met de iPhone 6. Zo is de chip van de 6S geüpgraded, waardoor de telefoon nog sneller werkt en je nog meer taken tegelijk kunt uitvoeren. Ook is de rekenkracht van de mobiel verbeterd, waardoor je de nieuwste spellen met gemak kunt spelen op deze smartphone van Apple. Je eigen foto’s maken kan voortaan nog scherper dankzij de 12 MP camera. Ook is dit de eerste smartphone van Apple die gebruik maakt van 3D touch, waardoor de input van het touchscreen ook rekening houdt met de hoeveelheid druk die je zet op het scherm. iPhone 6S reparatie nodig? Lees hieronder meer over de diverse onderdelen van een Apple reparatie bij het GSM Reparatie Centrum.

Welke iPhone 6S onderdelen kunnen een iPhone 6S reparatie nodig hebben?

Bij het GSM Reparatie Centrum kun je meerdere onderdelen van de iPhone 6S repareren of vervangen:

 • Het scherm: de interface van de iPhone 6S, het onderdeel dat je bestuurt middels een touchscreen. Schade hieraan maakt het gebruik van de smartphone een stuk moeilijker. Immers is goed zicht van belang voor het gebruik. Gelukkig is een reparatie van het scherm van de iPhone 6S bij het GSM Reparatie Centrum geen probleem.
 • Batterij: een kortere levensduur, uitval op onverwachte moment of een totale blackout… deze indicatoren wijzen er op dat je iPhone 6S batterij vervangen moet worden.
 • Achterkant: hoe stevig de achterkant van de iPhone 6S ook is, deze kan beschadigd raken en een reparatie nodig hebben.
 • Connectoren: het laden van de telefoon gebeurt middels een kabeltje die aangesloten moet worden via een connector. Ook oortjes die je via een dergelijke connector aan moet sluiten kunnen een iPhone 6S reparatie ondergaan.
 • Camera: als je graag foto’s met de camera van de iPhone 6S maakt, is dit onderdeel onmisbaar. Of het nu gaat om de front of de back, elk onderdeel van de camera kan gerepareerd worden.
 • Microfoon: verstaan mensen je niet goed tijdens een telefoongesprek? De microfoon van de iPhone 6S heeft in dat geval een reparatie nodig.
 • Oorspeaker: heb je juist problemen met het verstaan van anderen? In dat geval is de oorspeaker aan vervanging toe.
 • Luidspreker: is de ander niet verstaanbaar tijdens handsfree bellen? Een iPhone 6S reparatie van de luidspreker is in dit geval nodig.
 • Knoppen: meerdere knoppen van de iPhone 6S (aan – uit, home, volume) kunnen een reparatie nodig hebben.
 • Sensoren: detecteren wanneer je in de buurt bent, waarna de telefoon automatisch aan spring voor gebruik.
 • Trilmotor: staat jouw telefoon vaak op de trilstand? Dan is deze motor een essentieel onderdeel.
 • Wi-Fi antenne: stelt je in staat om verbinding te maken met een Wi-Fi netwerk.
 • Refurbishing: op zoek naar een nieuwe iPhone 6S? Bij het GSM Reparatie Centrum is het mogelijk om een tweedehands scherm aan te schaffen.
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
GSM Reparatie Centrum 9 / 10 - 1104 Reviews @ Klantenvertellen.nl
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »