Terug

  • 12 maanden garantie op jouw reparatie
  • Binnen 20 minuten is jouw reparatie klaar
  • Reparatie wanneer het jou uitkomt

iPhone 6S Plus reparatie

De iPhone 6S Plus reparaties vindt u op deze pagina. Alle reparaties worden uitgevoerd in de winkel en u kunt wachten op uw reparatie. De reparatie tijd voor de iphone 6S Plus bedraagt gemiddeld 20 minuten. Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, montag

Filters

iPhone 6S Plus reparatie

iPhone 6S Plus reparatie door professionele monteurs

Uw iPhone 6S Plus laten repareren? Bij GSM Reparatie Centrum bent u aan het juiste adres. In een van onze 4 vestigingen bent u van harte welkom voor onze snelle en betrouwbare service. U kunt u uw iPhone 6S Plus laten repareren in Utrecht, Rotterdam, Nijmegen of Oosterhout en dit kost U slechts 20 minuten van uw tijd! GSM Reparatie Centrum repareert al bijna 10 jaar lang iPhone toestellen en hebben reeds 200.000 iPhones naar tevredenheid hersteld!

iPhone 6S Plus reparatie verschillen met de iPhone 6 Plus reparaties

De iPhone 6S Plus ziet er net zo uit als de iPhone 6 Plus. Echter een betere camera, de grotere snelheid van de processor en de 3D touch maken van de iPhone 6S Plus een betere versie. De 3D touch houdt in dat het scherm van de iPhone 6S plus ook drukgevoelig is. Bij stevig indrukken opent het scherm een andere applicatie. Deze 3D touch zorgt ervoor dat het scherm van een iPhone 6S plus zwaarder, dikker en daardoor ook duurder is als een iPhone 6 Plus scherm.

iPhone 6S Plus scherm reparatie en kleurweergave

Wij hebben 3 kwaliteiten schermen in ons assortiment t.w. een kopie, een origineel refurbished en een origineel nieuw. Er worden vele kwaliteiten tegen soms ook lagere prijzen aangeboden, maar wij als GSM Reparatie Centrum wensen alleen met kwalitatief goede schermen te werken zodat wij deze zonder uitzondering garantie op functionaliteit kunnen aanbieden van maar liefst 12 maanden. De kleurweergave van het kopie scherm is iets blauwer dan die van het origineel refurbished en origineel nieuw scherm.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
GSM Reparatie Centrum 9 / 10 - 1104 Reviews @ Klantenvertellen.nl
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »