Terug

  • 12 maanden garantie op jouw reparatie
  • Binnen 20 minuten is jouw reparatie klaar
  • Reparatie wanneer het jou uitkomt

iPhone 6 scherm reparatie & batterij vervangen

Filters

iPhone 6 scherm reparatie & batterij vervangen

De iPhone 6 vertoonde opeens wat zachtere vormen en hij was ook een stuk dunner als zijn voorlopers. Dit vraagt natuurlijk om andere technologie zoals een dunnere batterij en een ander scherm. Dit allemaal zonder dat de kwaliteit er op achteruit gaat. Wij kunnen wel zeggen dat Apple erin geslaagd is om van dit model een heus succes te maken. Naast het prachtige uiterlijk is het een smartphone die zeker aan alle verwachtingen voldoet. Het is dan ook erg jammer als er iets kapot gaat aan de telefoon. Gelukkig kun je dan bij GSM Reparatie Centrum terecht voor een iPhone 6 scherm reparatie, een iPhone 6 batterij vervangen en natuurlijk nog veel andere reparaties en behandelingen. Lees verder voor meer informatie over het laten vervangen van de batterij of het scherm van jouw smartphone.

Wanneer laat je een iPhone 6 batterij vervangen?

Wanneer je jouw telefoon ongeveer twee jaar hebt kan je gaan merken dat er slijtage is aan de batterij. Dit hoeft niet direct heel storend te zijn maar het zal met de tijd steeds meer gaan opvallen. Om te beginnen zal je merken dat de batterij bij intensief gebruik sneller leeg gaat en dat je deze sneller aan de lader moet leggen. De iPhone 6 batterij vervangen wordt dan vaak nog wat uitgesteld omdat het nog niet echt nodig lijkt. Het gevolg hiervan is dat de batterij op een gegeven moment zal gaan stoppen met werken. Wij kunnen je niet zeggen wanneer dat precies is maar het moment komt eigenlijk nooit echt goed uit. Daarom raden we echt aan een iPhone 6 batterij te vervangen voordat het zover komt.

Een iPhone 6 scherm reparatie laten uitvoeren

Het is belangrijk om een scherm te hebben waarop je alles goed kunt lezen en welke je natuurlijk normaal kunt gebruiken. Wanneer er barsten in het glas zitten is dat niet zo. Afhankelijk van hoe erg de schade is kunnen er stukjes glas losraken en dat moet natuurlijk ten alle tijden voorkomen worden. Kom daarom snel langs met je telefoon nadat het scherm gebarsten is. Binnen 20 minuten is jouw telefoon weer klaar om meegenomen te worden. Je hebt de keuze tussen een zwart of wit scherm en ook wat betreft de kwaliteit heb je opties. Een refurbished scherm is verwijderd van een andere telefoon en vervolgens nagekeken of deze nog als nieuw is. Deze is dus wel al gebruikt maar nog zo goed als nieuw. De kwaliteit hiervan is precies zoals je gewend bent van het scherm waarmee je jouw iPhone 6 hebt gekocht. We hebben ook kopie schermen welke we kunnen plaatsen alleen kan je hierbij wel net wat verschil in de kwaliteit opmerken. Het verschil zit voornamelijk in de kleuren en helderheid wat je zal zien. Dit zijn goedkopere schermen als de refurbished opties voor een iPhone 6 scherm reparatie.

Voor het laten uitvoeren van een iPhone 6 scherm reparatie of voor een iPhone 6 batterij vervangen kun je het beste bij ons terecht. Wanneer je jouw telefoon bij ons brengt hebben wij het probleem al binnen 20 minuten voor je opgelost. Een groot voordeel is ook dat wij je tot 12 maanden garantie geven op de vervangen onderdelen. Misschien liep je voorheen zomaar even binnen als je toevallig in de buurt was maar er zijn nu ook andere opties. Je kunt namelijk een afspraak inplannen voor elke reparatie die je nodig hebt via onze nieuwe website. Stel je voor dat je een iPhone 6 scherm reparatie nodig hebt of dat je wilt dat wij jouw iPhone 6 batterij vervangen, dan kan je dit makkelijk online regelen. Je zoekt op de website van GSM Reparatie Centrum de iPhone 6 op en komt dan in een menu terecht met verschillende opties. Deze voeg je toe aan de winkelwagen. Je kunt dan jouw gegevens invullen en aan afspraak inplannen wanneer het jou het beste uitkomt. Als je ervoor kiest om langs te komen in de winkel kan het je een hoop wachttijd schelen en je kan op deze manier ook je telefoon naar ons opsturen voor reparatie. Deze zal je dan binnen 48 uur met de post weer terug hebben. Wij gaan altijd direct aan de slag waardoor jij nooit lang hoeft te wachten om jouw smartphone weer te kunnen gebruiken.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
GSM Reparatie Centrum 9 / 10 - 1104 Reviews @ Klantenvertellen.nl
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »