Terug

 • 12 maanden garantie op jouw reparatie
 • Binnen 20 minuten is jouw reparatie klaar
 • Reparatie wanneer het jou uitkomt

iPhone 6 Plus reparatie

iPhone 6 plus reparatie nodig? Voor al jouw iPhone 6 plus reparaties moet je bij het GSM Reparatie Centrum zijn.

Filters

iPhone 6 Plus reparatie

Heeft jouw iPhone 6 plus dringend een reparatie nodig? Deze speciale uitgave van de iPhone 6 beschikt over meer capaciteiten, maar zoals bij iedere smartphone kan het voor komen dat een onderdeel van de iPhone 6 plus een reparatie moet ondergaan. Ook het laten vervangen van een onderdeel is een mogelijkheid. Gelukkig is er een plek waar je iPhone reparatie snel en voor een goede prijs kunt laten uitvoeren: het GSM Reparatie Centrum. Hieronder kun je meer lezen over de iPhone 6 plus, de onderdelen van deze Apple smartphone die je bij het GSM Reparatie Centrum kunt laten repareren en wat de voordelen van een iPhone 6 plus reparatie door het GSM Reparatie Centrum zijn.

Achtergrondinfo over de iPhone 6 plus

De iPhone 6 en de iPhone 6 plus werden tegelijkertijd uitgebracht. Zoals de naam al aangeeft, is de iPhone 6 plus een uitgave van de iPhone 6 met wat extra’s. Het grootste verschil tussen de twee zit hem vooral in de display: waar deze bij de iPhone 6 een grootte heeft van 120 millimeter, is deze bij de iPhone 6 plus 140 millimeter. Verder beschikken de iPhone 6 en de iPhone 6 plus over dezelfde features.

Zowel op het gebied van design als qua hardware zijn er verschillen tussen de iPhone 6 plus en zijn voorgangers. Zo is dit de dunste iPhone tot nu toe, maar tegelijkertijd heeft deze telefoon het grootste scherm. Ook qua hardware is de iPhone 6 plus een flinke sprong vooruit. Zo is de processor sneller, kun je meer en intensievere taken uitvoeren op deze smartphone, heeft de batterij een langere levensduur en heeft de display een hogere kwaliteit met scherper beeld.

Welke iPhone 6 plus reparatie kun je laten uitvoeren?

Vele onderdelen van de iPhone 6 plus kunnen na verloop van tijd defect raken, waardoor je behoefte hebt aan een reparatie dan wel vervanging. Hieronder kun je lezen wat je zoal bij het GSM Reparatie Centrum kunt laten repareren:

 • Scherm: het onderdeel van de smartphone waarmee je het meeste interacteert. Surfen op het internet, appjes sturen, spellen spelen… aan de hand van het touchscreen stuur je alles aan. Echter kan deze onverhoopt beschadigd raken, bijvoorbeeld tijdens een val. Gelukkig kunnen barstjes gerepareerd worden. Ook is het mogelijk om het gehele scherm te laten vervangen.
 • Batterij: een accu zonder lange levensduur is erg vervelend. Je zult vaker te maken hebben met een lege telefoon en je moet frequenter opladen. Wij kunnen je iPhone 6 Plus batterij vervangen.
 • Connectoren: zowel voor het laden als voor het beluisteren van audio via oortjes heb je werkende connectoren nodig.
 • Camera: alles wat te maken heeft met de camera, bijvoorbeeld de lens, kunnen wij voor je maken.
 • Oorspeaker: zijn telefoongesprekken minder verstaanbaar? Tijd om de oorspeaker te laten vervangen.
 • Luidspreker: is handsfree bellen geen mogelijkheid meer? Wij bekijken wat er aan de hand is met de luidspreker.
 • Knoppen: op de iPhone 6 plus zelf bevinden zich meerdere knoppen die aan reparaties onderhevig kunnen zijn. Denk aan de home knop of de volume knop.
 • Proximity sensor: detecteert of je in de buurt bent, waardoor de telefoon geactiveerd wordt.
 • Wi-Fi: essentieel onderdeel voor het maken van een verbinding met het internet.
 • Trilmotor: naast geluid is de trilstand een indicator dat je gebeld of geappt wordt.

iPhone 6 plus reparatie bij het GSM Reparatie Centrum

Wanneer jouw iPhone 6 plus één van deze problemen ondervindt, kunnen wij Apple reparatie voor je uitvoeren. Loop wanneer het jou het beste uitkomt gewoon even binnen bij één van onze filialen in Utrecht, Oosterhout of Nijmegen, en wij zorgen er voor de iPhone 6 plus reparatie binnen 20 minuten is voltooid. En dat alles voor de beste prijs en inclusief 12 maanden garantie! Laat jouw iPhone 6 plus reparatie uitvoeren door ons.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
GSM Reparatie Centrum 9 / 10 - 1104 Reviews @ Klantenvertellen.nl
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »