Terug

 • 12 maanden garantie op jouw reparatie
 • Binnen 20 minuten is jouw reparatie klaar
 • Reparatie wanneer het jou uitkomt

iPhone 5 reparatie

iPhone 5 reparatie nodig? iPhone 5 reparatie voor het scherm, de batterij, de camera, de achterkant, de knoppen en vele andere onderdelen.

Filters

iPhone 5 reparatie

Bij het GSM Reparatie Centrum zit je goed voor de reparatie van elke iPhone die uitgebracht is na 2009, dus ook voor een iPhone 5 reparatie moet je bij ons zijn. Een iPhone 5 bestaat uit vele onderdelen, waarbij het mogelijk is dat een defect ontstaat binnen één van deze onderdelen. Hieronder kun je meer lezen over de iPhone reparatie en wat je zoal aan de iPhone 5 kunt laten repareren bij het GSM Reparatie Centrum. Voor elke iPhone 5 reparatie kun je bij ons terecht!

Over de iPhone 5

Als opvolger van de iPhone 4 viel de iPhone 5 gelijk op door de vele grote veranderingen op het gebied van het design van deze Apple smartphone. Het lichaam van aluminium is lichter en dunner in vergelijking met voorgaande modellen, en dit wordt gekoppeld aan een groter scherm dat qua aspect ratio bijna 16:9 is. Ook op het gebied van hardware mag de iPhone 5 er zijn. Zo maakt de iPhone 5 gebruik van de Apple A6 chip, een CPU die twee keer sterker is op het gebied van graphics. Tevens wordt LTE voor het eerst ondersteund en werd een nieuwe audio ingang ontwikkeld voor deze iPhone. Daarnaast is het de tweede iPhone die gebruik maakt van de Sony 8 MP camera.

Qua opslag heb je drie keuzes voor de iPhone 5: 16, 32 of 64 GB. De Li-Ion batterijen hebben een lange levensduur. Met 1 GB aan geheugen kun je vele intensieve taken en apps uitvoeren. Het display is multi-touch en dankzij de LED backlight komen foto’s en videobeelden goed tot hun recht. De iPhone 5 werd opgevolgd door de 5S en de 5C, uitgebreidere varianten van het origineel. Uiteindelijk werd er een nieuwe generatie uitgebracht in 2014: de iPhone 6.

Welke iPhone 5 reparatie kun je laten uitvoeren?

Een iPhone 5 heeft vele features en dus ook vele onderdelen. Helaas raakt soms wel eens een onderdeel defect, waardoor je behoefte hebt aan een reparatie van je iPhone 5. Elke Apple reparatie kun je laten uitvoeren bij het GSM Reparatie Centrum. Maar welke onderdelen van de iPhone 5 kun je zoal laten repareren door ons? Hieronder een overzicht:

 • Het scherm: één keer je smartphone laten vallen is genoeg om schade aan dit onderdeel te laten ontstaan. Een grote barst is voor velen een reden om een nieuwe telefoon aan te schaffen, maar dit hoeft niet. Een scherm is namelijk prima te repareren of te vervangen tijdens een iPhone 5 reparatie.
 • Batterij: soms functioneert de batterij van een iPhone 5 slecht of gaat deze minder lang mee dan voorheen. Je kunt er voor kiezen om deze te laten repareren dan wel je iPhone 5 batterij vervangen.
 • Achterkant: net als het scherm kan de achterkant van een iPhone 5 beschadigd raken als je de telefoon per ongeluk laat vallen. Een reparatie of vervanging van de achterkant is binnen no time uitgevoerd.
 • Laadconnector: wanneer deze beschadigd raakt, kan de iPhone 5 niet meer opgeladen worden. Gelukkig kun je een iPhone 5 reparatie laten uitvoeren bij ons.
 • Camera (front en back): met de iPhone 5 maak je scherpe foto’s van een hoge kwaliteit, maar er kunnen defecten ontstaan aan de camera. Loop gerust bij ons binnen, wij zorgen voor een iPhone 5 reparatie dan wel adequate vervanging.
 • Microfoon: wanneer dit onderdeel malfunctioneert, wordt een telefoontje plegen een behoorlijke uitdaging. Je bent of niet te horen of slecht verstaanbaar. Gelukkig is een nieuwe microfoon zo in de iPhone 5 geplaatst.
 • Oorspeaker: wanneer je weer over een kraakhelder geluid wilt beschikken, dien je de oorspeaker te laten vervangen.
 • Luidspreker: ook dit onderdeel kan gerepareerd dan wel vervangen worden bij ons.
 • Knoppen: zowel de volume als de aan – uit knop kunnen wij voor je repareren.
 • Wi-Fi antenne: je kunt niet meer zonder een internetconnectie tegenwoordig. Daarom is het van belang deze snel te laten repareren.
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
GSM Reparatie Centrum 9 / 10 - 1104 Reviews @ Klantenvertellen.nl
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »