Terug

  • 12 maanden garantie op jouw reparatie
  • Binnen 20 minuten is jouw reparatie klaar
  • Reparatie wanneer het jou uitkomt

iPhone XS reparatie

Hier vindt u de iPhone XS. Wellicht staan er maar enkele reparaties op onze website, mocht u het onderdeel niet kunnen vinden dat gerepareerd moet worden? Neem dan contact met ons op.

Filters

iPhone XS reparatie

De iPhone XS in een notendop

De iPhone XS is de opvolger van de iPhone X (oftewel de iPhone 10) die vorig jaar uitkwam. Qua design is er niets veranderd, maar van binnen zijn enkele veranderingen. Zo zit er een nieuwe chip in en is de portret functie verbeterd en is de camera voorzien van Smart HDR. Daarnaast is de Face-ID functie verbeterd, waardoor u de telefoon nog sneller kan ontgrendelen als de iPhone XS uw gezicht herkend. 

Wist u dat...

- GSM Reparatie Centrum de eerste iPhone XS repareerde toen hij pas vier weken uit was?

- U bij GSM Reparatie Centrum garantie krijgt op de functionaliteit van de vervangen onderdelen?

- U bijna altijd kan wachten op de reparatie?

- Wij u graag adviseren over de juiste reparatie?

iPhone XS reparatie

Als iPhone gebruiker heeft u meerdere opties als u uw iPhone XS ter reparatie wil aanbieden. U kan naar de officiële Apple dealer, waar de reparatie professioneel wordt uitgevoerd maar voor overige reparaties zoals een oplaadpunt vervangen, bent u veel geld kwijt. Daarnaast moet uw iPhone onderzocht worden wat ongeveer vijf werkdagen kan duren. Erg vervelend als u uw telefoon zo snel mogelijk terug wil. Voor een snellere en vakkundige reparatie kan u altijd terecht bij GSM Reparatie Centrum, waar al vele klanten u zijn voorgegaan. Uw iPhone XS wordt net zo vakkundig en professioneel gerepareerd als bij de Apple dealer. Daarnaast is de reparatie stukken goedkoper, de iPhone XS was al duur genoeg in aanschaf. U kan wachten op de meeste iPhone XS reparaties en u krijgt er ook nog garantie op.   

Meest voorkomende reparaties

Net zoals bij elke iPhone, zijn er van de iPhone XS onderdelen die wat vaker kapot gaan dan andere. Het scherm van de iPhone XS is net als elke andere iPhone van glas. Hierdoor kan hij erg gemakkelijk breken. GSM Reparatie Centrum heeft ongeveer 20 minuten nodig voor een iPhone XS scherm reparatie. Naast de snelle reparatie krijgt u ook 12 maanden garantie op de functionaliteit van dit scherm. Niet alleen de voorkant van de iPhone XS is van glas, ook de achterkant is van glas voorzien. Van de iPhone X hebben wij al vele achterkanten vervangen en wij verwachten daarom ook dat dat hetzelfde verhaal zal zijn voor de iPhone XS. Deze reparatie duurt iets langer dan een scherm reparatie, namelijk dertig minuten. 

Heeft u vragen over de mogelijkheden en de actuele voorraad of de prijzen? Neem dan gerust contact met ons op, kom langs in een van onze winkels of maak een afspraak via onze website. 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
GSM Reparatie Centrum 9 / 10 - 1104 Reviews @ Klantenvertellen.nl
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »