Terug

GRATIS powerbank bij elke reparatie afspraak ★

  • 12 maanden garantie op jouw reparatie
  • Binnen 20 minuten is jouw reparatie klaar
  • Reparatie wanneer het jou uitkomt

iPhone X reparatie

Hier vindt u de iPhone X ofwel de iPhone 10 reparaties.

Filters

iPhone X reparatie

iPhone X reparaties zijn de moeilijkste iPhone reparaties tot nu toe!

Zoals u hierboven kon lezen en ziet staan er maar weinig reparaties op voor de iPhone X. De reden hiervoor is de geringe voorraad in de winkels. Omdat wij enkel en alleen met de beste kwaliteit willen werken voor 's werelds duurste iPhone apparaat tot nu toe, hebben wij enkele toestellen besteld in de pre-order bij Apple zoals vele van u gedaan hebben. Echter gebruiken wij deze toestellen om onderdelen uit te halen ten behoeve van uw iPhone X reparatie.

De reparatie van een iPhone X

Apple behoort tot één van de grootste telefoonmerken ter wereld. Eind vorig jaar bracht Apple de nieuwste iPhone uit, de iPhone X. Dit toestel wordt gezien als het “verjaardagscadeau” van de producent aangezien er al tien jaar iPhones worden geproduceerd. Met een langwerpige achtercamera en home knop in het scherm is de X een uitblinker in vergelijking met zijn voorgangers. Aangezien de tiende iPhone een behoorlijke investering is, is het logisch dat u zo voorzichtig mogelijk met uw toestel omgaat en wellicht bescherming heeft op zowel de voor- als achterkant. Toch zit een ongeluk in een klein hoekje waardoor uw iPhone X scherm kapot kan zijn. Mocht dit gebeurd zijn, bied dan uw iPhone X aan ter reparatie.

iPhone X reparatie

Als u uw iPhone X wil laten repareren heeft u meerdere opties, waar u hem kan aanbieden ter reparatie. Allereerst kan u langs bij de officiële Apple dealer. Dit wordt uiteraard professioneel uitgevoerd maar voor overige reparaties bent u veel geld kwijt. Daarnaast moet uw iPhone onderzocht worden waardoor de reparatie minstens vijf dagen duurt. Voor een snellere en ook vakkundige reparatie kan u altijd bij GSM Reparatie Centrum terecht. Voor vele iPhone X reparaties hebben wij de oplossing, dit wordt natuurlijk net zo vakkundig gerepareerd als bij de officiële dealer, maar de reparatie is stukken goedkoper. Op de meeste iPhone X reparaties kan u wachten en krijgt u ook nog garantie op de vervangen onderdelen.   

Meest voorkomende reparaties

Er zijn een aantal iPhone X onderdelen die vaker voorkomen dan andere. Zoals u wellicht verwacht, is het iPhone X scherm van glas waardoor hij gemakkelijk kan breken. Om het scherm te laten vervangen heeft GSM Reparatie Centrum ongeveer 20 minuten nodig, u krijgt 12 garantie op deze reparatie. Net als de voorkant is de achterkant van de iPhone X van glas waardoor deze, net als de voorkant, kapot kan breken. Deze reparatie duurt ongeveer 30 minuten. Daarnaast is de batterij van uw iPhone een gebruiksvoorwerp waardoor deze ook slijtage heeft. De accu kan professioneel in ongeveer 20 minuten geplaatst worden door de monteurs van GSM Reparatie Centrum. Heeft u nog vragen over de mogelijkheden? Neem gerust contact op en maak een afspraak!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
GSM Reparatie Centrum 9 / 10 - 1104 Reviews @ Klantenvertellen.nl
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »