Terug

GRATIS powerbank bij elke reparatie afspraak ★

  • 12 maanden garantie op jouw reparatie
  • Binnen 20 minuten is jouw reparatie klaar
  • Reparatie wanneer het jou uitkomt

iPhone 8 reparatie

Professionele en vakkundige iPhone 8 reparatie

Filters

iPhone 8 reparatie

De reparatie van uw iPhone 8

Na de uitgave van de iPhone 8 dit jaar zijn meerdere Apple gebruikers overgestapt naar deze nieuwe iPhone. Naast de normale iPhone 8 is er ook een Plus variant uitgebracht die wat groter is en wat andere prestaties heeft. Een ongeluk zit in een klein hoekje, ook als u uw iPhone 8 ergens tegenaan stoot of als u hem laat vallen. Mocht uw iPhone een ongeluk gehad hebben, is het verstandig om deze ter reparatie aan te bieden om de kwaliteit die u gewend bent van uw iPhone te behouden.

iPhone 8 reparatie

De iPhone 8 is net als de iPhone 8 Plus voorzien van een glazen achterkant. Desondanks dat dit zorgt voor een mooie en moderne uitstraling, zit er ook een groot nadeel aan deze glazen achterkant. Zoals u wellicht kan begrijpen breekt glas sneller dan aluminium (met materiaal waar de voorgaande iPhone achterkanten van waren gemaakt). GSM Reparatie Centrum kan uw iPhone 8 achterkant repareren. Dit gaat niet alleen snel maar nog belangrijker, de monteurs repareren uw iPhone op een professionele manier. Zij hebben jarenlange ervaring met voorgaande toestellen waardoor ze precies weten hoe ze uw iPhone moeten repareren.  

Soorten iPhone 8 reparatie

Als we de meest voorkomende reparaties zouden moeten noemen voor de iPhone 8 zijn dat het scherm, de batterij en de achterkant. Net als uw achterkant bestaat het scherm voor het grootste gedeelte uit glas en is daardoor ook erg schadegevoelig. Twee andere onderdelen die in het scherm zitten zijn het touchscreen en het LCD beeldscherm. Een schermreparatie duurt ongeveer 15 minuten en u krijgt er ook nog 12 maanden garantie op de functionaliteit van het scherm. Zoals eerder beschreven gaat de batterij ook vaak kapot. Dit is vaak slijtage aangezien de accu, letterlijk, een gebruiksvoorwerp is. Dit kan natuurlijk ook professioneel verholpen worden door GSM Reparatie Centrum. Heeft u nog vragen over de mogelijkheden? Neem gerust contact op en maak een afspraak!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
GSM Reparatie Centrum 9 / 10 - 1104 Reviews @ Klantenvertellen.nl
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »