Terug

GRATIS powerbank bij elke reparatie afspraak ★

  • 12 maanden garantie op jouw reparatie
  • Binnen 20 minuten is jouw reparatie klaar
  • Reparatie wanneer het jou uitkomt

iPhone 8 Plus reparatie

Snelle en vakkundige iPhone Plus 8 reparatie!

Filters

iPhone 8 Plus reparatie

Reparatie van uw iPhone 8 Plus

De iPhone behoort tot één van de meest geliefde smartphones van dit moment. Met de uitgave vorig jaar van de nieuwe iPhone 8 presteert Apple het telkens weer om hun smartphones te verbeteren. Naast de iPhone 8 is er ook de iPhone 8 Plus uitgebracht. De Plus heeft weer net iets betere prestaties en ook een grotere afmeting. Wanneer u in het bezit bent van de iPhone 8 Plus dan heeft u het pareltje van Apple in handen. Maar hoe voorzichtig u er ook mee omgaat, het is altijd mogelijk om uw smartphone te laten vallen of ergens tegen aan te stoten. In dit soort gevallen moet u uw iPhone 8 Plus  ter reparatie aanbieden.

iPhone 8 Plus reparatie

Er zijn enkele opties wanneer u uw iPhone Plus 8 ter reparatie wilt aanbieden. U kunt natuurlijk langs de officiële Apple dealer. Ongetwijfeld zal uw iPhone Plus 8 reparatie daar professioneel uitgevoerd worden. Maar vooral bij niet geringe schade zal uw iPhone naar het buitenland gezonden moeten worden en bent u langdurig uw iPhone kwijt. Daarnaast is reparatie door de Apple dealer ook extreem duur. U kunt gelukkig ook altijd terecht bij GSM R eparatie Centrum. Hier kunt u terecht voor uw iPhone Plus 8 reparatie, waarbij uw smartphone net zo vakkundig gerepareerd wordt als bij de officiële dealer, maar dan veel goedkoper. En afhankelijk van de schade, kunt u op uw iPhone Plus 8 reparatie wachten en krijgt u ook nog garantie.

Soorten schades

De meest voorkomende schade bij de iPhone 8 plus is schade aan het scherm. Het scherm beslaat ook het grootste gedeelte van de smartphone en is daardoor schadegevoelig. Een scherm vervangen bij GSMreparatiecentrum.nl kan binnen 15 minuten en u krijgt er 12 maanden garantie op. U kunt kiezen voor een origineel nieuw scherm of een schermkopie van de best mogelijke kwaliteit. Een andere veel voorkomende schade is accuschade. Dit is in veel gevallen slijtage van de accu. Ook de accu kan professioneel door GSM Reparatie Centrum gerepareerd worden binnen 20 minuten. Heeft u nog vragen over de mogelijkheden? Neem gerust contact op en maak een afspraak!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
GSM Reparatie Centrum 9 / 10 - 1104 Reviews @ Klantenvertellen.nl
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »