Terug

GRATIS powerbank bij elke reparatie afspraak ★

  • 12 maanden garantie op jouw reparatie
  • Binnen 20 minuten is jouw reparatie klaar
  • Reparatie wanneer het jou uitkomt

iPhone 7 reparatie

Professionele iPhone 7 reparaties vind u op deze pagina. Elke iPhone 7 reparatie wordt met precisie uitgevoerd door een van onze specialisten. Alle prijzen voor het herstel van uw iPhone 7 zijn inclusief montage, 12 maanden garantie en 21% BTW

Filters

iPhone 7 reparatie

iPhone 7 reparatie door professionele monteurs

Bij GSM Reparatie Centrum bent u aan het juiste adres voor uw iPhone 7 reparatie. U kunt voor onze super snelle en betrouwbare service terecht in 1 van onze 4 vestigingen. Zo kunt u uw iPhone 7 reparatie in Utrecht, Gouda, Nijmegen of Oosterhout laten uitvoeren in circa 20 minuten van uw tijd! GSM Reparatie Centrum repareert al iPhone toestellen vanaf begin 2009. Dat is al bijna 10 jaar!

iPhone 7 repareren is moeilijker dan een iPhone 6(S) repareren

Waarom zijn de iPhone 7 reparaties lastiger dan de voorgaande iPhone modellen? Wij leggen het uit:
De iPhone 7 werkt als eerste iPhone model met een nieuwe soort home button. De home button is namelijk geen knop meer welke fysiek is in te drukken maar een tip-toets. Als u op de home button drukt simuleert de trilmotor het gevoel van het indrukken van een knop. Naast het feit dat dit wennen is/was voor de iPhone gebruikers, is de knop nu helemaal niet vervangbaar. Indien er een nieuwe home button in een iPhone 7 gemonteerd wordt, werken zowel de home button functie als de TouchID niet meer. Bij de voorgaande iPhone modellen zoals de iPhone 6(S) werkte na vervanging de home button functie weer naar behoren, echter is de TouchID dan niet meer te activeren. 
Gelukkig werken bij GSM Reparatie Centrum goed getrainde monteurs die al minimaal 1000x een iPhone 7 reparatie uitgevoerd hebben alvorens ze aan uw toestel mogen sleutelen! 

iPhone 7 scherm reparatie en kleurweergave

Er bestaat maar 1 iPhone 7, en dat is de Apple iPhone 7. Toch zijn er meer dan 20 verschillende kwaliteiten schermen leverbaar voor dit ene model! Van bijna niet bruikbaar, tot een volledig origineel gedemonteerd scherm van een iPhone 7. Wij hebben door de jaren heen extreem veel kennis opgedaan met betrekking tot iPhone 7 reparaties en de verschillende kwaliteiten onderdelen. Er zijn namelijk al iPhone 7 schermen vanaf 10 euro verkrijgbaar voor ons (gezien het grootte volume dat GSM Reparatie Centrum Nederland afneemt). Uiteraard is dit niet de kwaliteit waar wij u als klant blij mee maken en bieden wij deze niet aan in ons assortiment! Met uiterste zorg hebben wij 3 scherm varianten voor u geselecteerd, een iPhone 7 scherm, origineel refurbished en een origineel nieuw. 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
GSM Reparatie Centrum 9 / 10 - 1104 Reviews @ Klantenvertellen.nl
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »