Terug

GRATIS powerbank bij elke reparatie afspraak ★

  • 12 maanden garantie op jouw reparatie
  • Binnen 20 minuten is jouw reparatie klaar
  • Reparatie wanneer het jou uitkomt

iPhone 7 Plus reparatie

Professionele iPhone 7 Plus reparaties vind u hier. Elke iPhone 7 Plus reparatie wordt met precisie uitgevoerd door een van onze specialisten. Alle prijzen voor het herstel van uw iPhone 7 Plus zijn inclusief montage, 12 maanden garantie en 21% BTW

Filters

iPhone 7 Plus reparatie

iPhone 7 Plus reparatie door professionele monteurs

Zoekt u een betrouwbaar adres voor het herstel van uw iPhone 7 plus? GSM Reparatie Centrum herstelt al sinds 2009 (dus al bijna 10 jaar!) mobiele telefoons en tablets tegen scherpe prijzen en met goede service en garantievoorwaarden. Wij zien u graag tegemoet in een van onze 4 winkels (in Utrecht, Nijmegen, Oosterhout en Gouda) waar wij in ca. 20 minuten uw toestel herstellen. Ook bieden wij ueen ruim assortiment in accessoires aan voor uw toestel, zoals hoesjes, opladers, accu’s en screenprotectors.

Is de home button van een iPhone 6 plus dezelfde als van een iPhone 7 Plus?

Daar kunnen wij een kort antwoord op geven; nee.

Een iPhone 6 plus heeft (net als bij de iPhone 5 serie) aan de onderkant van het scherm een home button die als een indruktoets functioneert. Bij de iPhone 7Plus is deze functie veranderd in een toets met een trilfunctie.

Een ander verschil is dat bij een iPhone 6 plus een home button vervangen kan worden en werkt alleen de vingerscan niet meer. Bij een iPhone 7Plus werken na vervanging zowel de home button functie als vingerscan niet meer.

Wat bij de iPhone 6 plus en de iPhone 7 Plus wel hetzelfde is, is dat bij een vervanging van een scherm deze home button overgezet zal moeten worden. Wij zullen ons uiterste best doen om deze met de meest mogelijke zorg over te zetten en voeren deze reparatie meerdere keren per dag uit.
Het kan echter voorkomen dat bij het overzetten van deze home button deze niet meer functioneert (gebeurt in ca. 0,1% van alle reparaties) en dit valt niet onder onze garantievoorwaarden.

iPhone 7 Plus scherm reparatie kwaliteiten

Wij als GSM Reparatiecentrum staan voor de kwaliteit van onze geleverde beeldschermen van de iPhone 7 plus en geven daarom niet voor niets 12 maanden garantie op het vervangen scherm. Uiteraard zien wij ook lagere prijzen voorbijkomen, maar deze zijn van een dusdanige slechte kwaliteit dat wij deze niet wensen aan te bieden aan onze klanten. Onze inkopers hebben 3 kwaliteit varianten uitgekozen, waar u uw keuze uit kunt maken t.w. een kopie scherm, een refurbished scherm en een origineel scherm.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
GSM Reparatie Centrum 9 / 10 - 1104 Reviews @ Klantenvertellen.nl
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »