Terug

  • 12 maanden garantie op jouw reparatie
  • Binnen 20 minuten is jouw reparatie klaar
  • Reparatie wanneer het jou uitkomt

iPhone reparatie

Hier vindt u alle iPhone reparaties welke GSM Reparatie Centrum voor u kan uitvoeren. De gemiddelde reparatietijd bedraagt voor de iPhones circa 20 minuten. De genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW, montage en 12 maanden garantie.

iPhone reparatie

iPhone reparatie specialisten

GSM Reparatie Centrum is uw Apple iPhone reparatie specialist. Gemiddeld repareren wij elke klacht aan uw iPhone in 20 minuten! Wij repareren al Apple iPhone toestellen vanaf 2009 waardoor we oprecht kunnen stellen dat er geen onbekende iPhone reparatie voor ons bestaat. Dit neemt niet weg dat niet alles reparabel is, maar u kunt zelfs dan uitgaan van een professionele en eerlijke verklaring waarom iets niet te herstellen is.

Per dag worden meer iPhones gerepareerd dan welk toestel dan ook!

Bij GSM Reparatie Centrum bestaat 55% van de dagelijkse reparaties uit Apple iPhone reparaties. Dit komt waarschijnlijk door Apple zijn enorme marktaandeel in de telefonie met hun zeer geliefde iPhone toestellen. Onze mening is dat Apple iPhone-gebruikers simpelweg veel waarde aan hun toestel hechten en niet zomaar over willen stappen op een Samsung of Huawei. Waar het voor Samsung-gebruikers erg prijzig is om sommige oudere toestellen te laten repareren waardoor het meer voor de hand ligt om een nieuwer model aan te schaffen, lijken de Apple iPhones na een relatief goedkope reparatie nog jaren goed te werken.

Van generatie op generatie door iPhone reparatie

Veel trouwe iPhone-gebruikers laten hun iPhone refurbishen of repareren om deze door te kunnen geven aan de kinderen, familie of vrienden. Op deze manier komen de iPhones goed van pas, want wie is er niet blij met een gerepareerde Apple iPhone? De gemiddelde tijd dat een iPhone gebruikt wordt is veel groter dan bij andere mobiele telefoons. Wij repareren regelmatig nog een iPhone 5, of zelfs een iPhone 4S, en dan te bedenken dat dat de lancering van de iPhone 4S in oktober 2011 heeft plaatsgevonden! Een telefoon met een levensloop van ruim 6 jaar, daar kan Samsung niet aan tippen want in 2011 brachten zij de Galaxy S2 uit. 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
GSM Reparatie Centrum 9 / 10 - 1104 Reviews @ Klantenvertellen.nl
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »