Terug

  • 12 maanden garantie op jouw reparatie
  • Binnen 20 minuten is jouw reparatie klaar
  • Reparatie wanneer het jou uitkomt

iPad 2018 reparatie

De iPad 2018 is de eerste nieuwe iPad die wordt gelanceerd in 2018. Toch kan het gebeuren dat uw iPad al toe is aan een reparatie. Vaak zijn gebruikers van hun nieuwe aankopen erg voorzichtig met hun spullen. Zodra uw iPad een aantal weken oud is, vergaat

Filters

iPad 2018 reparatie

Waarom GSM Reparatie Centrum?

Wij horen u denken, “waarom zou ik mijn iPad 2018 naar GSM Reparatie Centrum brengen?”. Deze gedachte is niet meer dan normaal, tegenwoordig krioelt het van de reparatie centra die uw iPad 2018 kunnen repareren. GSM Reparatie Centrum heeft meerdere voordelen. iPad 2018 scherm kapot? Dat is natuurlijk vervelend, maar binnen ongeveer dertig minuten zit er een gloednieuw scherm op uw iPad. Vroeger moest u soms weken wachten op een reparatie, dit is totaal onnodig. De reparateurs van GSM Reparatie Centrum voeren een reparatie van de iPad 2018 in ongeveer een half uurtje uit. Niet alleen de snelheid van de reparateurs is één van de voordelen van GSM Reparatie Centrum, de reparateurs hebben jarenlange ervaring. Zij kunnen u als geen ander adviseren over uw iPad. Daarnaast geven wij garantie op de vervangen onderdelen. Op een iPad 2018 glas vervangen reparatie, krijgt u maar liefst 12 maanden garantie. Er zit drie maanden garantie op een iPad 2018 batterij reparatie.

Afspraak maken voor uw iPad 2018 reparatie

Wilt u zeker weten dat uw iPad 2018 gerepareerd kan worden? Dan kan u een afspraak maken via onze website. Hier kan u een gewenste datum en tijd uitkiezen om de reparatie uit te laten voeren. Daarnaast dient u de juiste kleur in te vullen indien dat nodig is. Zodra de afspraak heeft gemaakt heeft, krijgt u een bevestiging via de mail. Zodra u bij ons in de winkel aankomt, kan u aangeven dat u een afspraak heeft gemaakt. Het onderdeel ligt namelijk voor u gereserveerd.

Wat zijn de iPad 2018 reparatiekosten?

De prijzen van de iPad 2018 reparaties, veranderen eens in de zoveel tijd. Het verschilt per onderdeel wat de prijs is. Bij ons is de aangegeven prijs inclusief BTW, plaatsing van het onderdeel en de garantie van drie of twaalf maanden (afhankelijk van het onderdeel dat vervangen moet worden). Mocht u niet weten welk onderdeel voor de oplossing van de klacht van uw iPad 2018 gaat zorgen kan u altijd contact met ons opnemen. Onze reparateurs helpen u graag mee. Zij kunnen gelijk kijken voor de actuele voorraad in de gewenste winkel.

Contacteer ons

Voor vragen over de actuele voorraad, prijzen of voor advies kan u ons bellen of een mail sturen. Als u in de buurt bent kan u natuurlijk ook binnen lopen in onze winkels in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout.

Mail ons Utrecht@gsmreparatiecentrum.nl of bel nos op 06 12349790

Mail ons nijmegen@gsmreparatiecentrum.nl of bel ons op 06 43797739

Mail ons oosterhout@gsmreparatiecentrum.nl of bel ons 06 44252527

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
GSM Reparatie Centrum 9 / 10 - 1104 Reviews @ Klantenvertellen.nl
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »