Terug

  • 12 maanden garantie op jouw reparatie
  • Binnen 20 minuten is jouw reparatie klaar
  • Reparatie wanneer het jou uitkomt

iPad Air 2 reparatie

Bent u op zoek naar een iPad Air 2 reparatie? Wij repareren in scherm of vervangen uw batterij binnen 20 minuten.

Filters

iPad Air 2 reparatie

De iPad Air 2 is de allereerste iPad met een TouchID-scan in de home button. Deze specificatie kende veel Apple gebruikers als vanaf de iPhone’s, maar nog nooit was er eerder een iPad uitgebracht die deze handige tool had. Daarnaast is hij in tegenstelling tot de iPad Air nog dunner en lichter. Dit lijkt natuurlijk allemaal heel erg fijn en handiger omdat u minder gewicht mee hoeft te dragen naar het werk of naar school. Maar een dunnere iPad is er ook een die u wat gemakkelijker laat vallen.

Houd er rekening mee

iPad’s zijn zeer handige apparaten voor zowel kinderen, scholieren en bedrijfsmannen en -vrouwen. Het enige nadeel van een iPad is dat het glas van de iPad afgehaald moet worden op het moment dat een iPad Air 2 batterij vervangen moet worden. Op zich is dit geen probleem als het glas nog heel is. Maar zodra het iPad Air 2 glas kapot is, moet er een nieuw scherm op geplaatst worden. Wij, GSM Reparatie Centrum, vinden dit belangrijke informatie voor u om te weten.

Reparatie kosten

Hierboven kan u de reparaties vinden die wij uitvoeren voor de iPad Air 2. Alle prijzen zijn inclusief BTW, garantie en plaatsing van dat onderdeel. Mocht u niet weten elk onderdeel uw klacht of probleem doet oplossen kan u altijd contact met ons opnemen. Dat geldt ook voor als u het onderdeel niet kan vinden dat de oplossing is. Onze monteurs kunnen dan voor u kijken of het onderdeel dat de klacht doet oplossen niet op het moederbord zit.

Afspraak maken

U kan gemakkelijk en snel een afspraak maken via onze website. Hier kan u de gewenste locatie, datum en tijd invullen. Mocht u een langs willen komen voor een iPad Air 2 achterkant reparatie of een iPad Air 2 scherm reparatie, dan vragen wij om de kleur die het desbetreffende product op dat moment heeft. Voor het scherm is dat bijvoorbeeld zwart en wit.

Neem contact met ons op

Voor vragen over de voorraad of over reparatieadvies voor uw iPad Air 2 kan u zowel langskomen bij ons in de winkel als ons bellen of mailen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
GSM Reparatie Centrum 9 / 10 - 1104 Reviews @ Klantenvertellen.nl
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »