Terug

GRATIS powerbank bij elke reparatie afspraak ★

  • 12 maanden garantie op jouw reparatie
  • Binnen 20 minuten is jouw reparatie klaar
  • Reparatie wanneer het jou uitkomt

iPad reparatie

Bent u op zoek naar een iPad reparatie? Kies hieronder het iPad model en selecteer vervolgens de reparatie.

iPad reparatie

iPad scherm reparaties en battevrij vervangen

De iPad is door Apple gemaakt als een laptop maar dan klein waardoor je hem makkelijk overal mee naartoe kan nemen. Hoewel niet elke iPad even groot is, is het wel gebleken hoeveel mensen gebruik maken van deze kleine laptop. Kinderen spelen er spelletjes, scholieren gebruiken hem als een notitieboek en zakenmannen en -vrouwen gebruiken hem zodra ze naar een klant gaan. Helaas kan het gebeuren dat ze kapot gaan. Uw kind kan bijvoorbeeld op gaan staan waardoor een iPad Air glas reparatie uitgevoerd moet worden. Wellicht bent u een student en wordt u gek van de hoeveelheid tijd dat uw iPad aan de oplader ligt. In dit geval is het handig om de iPad Mini 4 batterij te laten vervangen bij GSM Reparatie Centrum.

Waarom GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum kan uw iPad vakkundig maar toch snel repareren. Zo duurt een iPad Pro 10.5 inch scherm reparatie ongeveer dertig minuten. Ook een iPad 2018 batterij reparatie duurt ongeveer twintig tot dertig minuten. Maar niet alleen de reparatie tijden maken het een goede beslissingen voor u om uw iPad naar GSM Reparatie Centrum te brengen voor een reparatie. GSM Reparatie Centrum gaat achter de producten die gebruikt worden, daarom krijgt u op een vervangen scherm 12 maanden garantie en op de andere onderdelen waaronder een batterij en oplaadpunt, 3 maanden garantie. Daarnaast werken er bij ons reparateurs die jarenlange ervaring hebben met het vervangen van schermen, batterijen en nog veel meer onderdelen die in uw iPad zitten. Zij kunnen u dan ook voorzien van het beste advies.

Reparatie kosten

Hierboven kan u alle iPad’s zien die wij kunnen repareren. Als u op uw iPad klikt, krijgt u de prijzen te zien per onderdeel. Deze prijzen zijn altijd inclusief BTW, garantie en plaatsing van het onderdeel. Mocht het onderdeel er niet tussen staan, neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen u dan meer vertellen over de prijs hiervan en de actuele voorraad.

Afspraak inplannen

Een afspraak inplannen gaat snel en gemakkelijk via onze website. U kan hier de juiste vestiging, gewenste tijd en datum en indien nodig een kleur invullen voor als het scherm of de achterkant vervangen moet worden. Hierna krijgt u een bevestigingsmail waar alle details nogmaals instaan. U kan op de aangegeven dag en tijdstip langskomen bij de juiste vestiging. Geef van tevoren even aan dat u een afspraak heeft gemaakt. Het onderdeel ligt namelijk voor u gereserveerd.

Houd er rekening mee dat…

Om iets te repareren van de iPad moet altijd het scherm van de iPad afgehaald worden. Mocht het glas van uw iPad kapot zijn terwijl u alleen de batterij wil laten vervangen, wordt dit erg lastig. Een kapot glas ergens vanaf halen maakt het eindresultaat niet veel beter. De reden hiervan is dat het glas van de iPad gelijmd is. Zodra het glas al kapot is, is het lastig om het niet verder te breken. Daarom wordt er altijd van tevoren gezegd tegen u dat het glas

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
GSM Reparatie Centrum 9 / 10 - 1104 Reviews @ Klantenvertellen.nl
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »