Oosterhout

Oosterhout 2018-02-28T12:40:15+00:00

Telefoon reparatie in Oosterhout nodig

Bent u op zoek naar een winkel in Oosterhout voor uw telefoon reparatie? Kom dan langs bij het GSM Reparatie Centrum. Wij zorgen ervoor dat u met een werkende smartphone of gsm de winkel uitloopt.

Mail uw vraag aan ons:

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht

Winkeladres:

oosterhout@gsmreparatiecentrum.nl

Arendshof 44
4901 LH Oosterhout
06 44 25 25 27

Openingstijden:

 maandaggesloten
 dinsdag10:00-18:00
 woensdag10:00-18:00
 donderdag10:00-18:00
 vrijdag10:00-19:00
 zaterdag10:00-17:00
 zondaggesloten

Hoe werkt de telefoon reparatie in Oosterhout?

Wanneer u langskomt bij ons GSM Reparatie Centrum kunnen wij u vaak gelijk helpen. Voor een telefoonreparatie in Oosterhout hoeft u bij ons geen afspraak te maken. Vaak kan uw telefoon gelijk gemaakt worden en is een smartphone reparatie binnen 30 minuten gedaan. Natuurlijk kunt u altijd een telefonische afspraak bij ons maken, zo kunt u gelijk de voorraad na vragen. Zo weet u zeker dat we de benodigdheden op voorraad hebben. Niets is zo vervelend als voor niks komen. Ook is het mogelijk een smartphone scherm te reserveren als u belt.

Werkwijze bij telefoon reparatie in Oosterhout

Wanneer u naar onze winkel in Oosterhout komt voor een smartphone of gsm reparatie, gaan wij gelijk voor u aan de slag. Binnen 30 en soms al binnen 20 minuten kunt u de deur uitlopen met een telefoon die eruitziet als nieuw. Bij ons GSM Reparatie Centrum werken wij vrijwel altijd met de originele onderdelen van een telefoon. Wanneer dit niet het geval is, staat dit aangegeven op de website. Naast de originele onderdelen geven wij na de reparatie van een toestel altijd 12 maanden garantie op het onderdeel wat wij er opnieuw hebben ingezet.

Privacy bij telefoon reparatie in Oosterhout

Het is al vervelend genoeg dat u uw telefoon moet laten repareren. Nog vervelender is het als er informatie op staat die u liever niet deelt met anderen. Wanneer u een telefoon reparatie in Oosterhout door ons GSM Reparatie Centrum laat uitvoeren, houden wij hier rekening mee. Wanneer u van tevoren aangeeft uw telefoon zelf de te willen testen aan het eind van de reparatie is dit voor ons geen probleem. Zo houdt u uw gegevens privé.

Telefoon reparatie in Oosterhout, stuur het op!

Heeft u geen tijd om langs te komen in onze vestiging? Het is dan ook mogelijk uw telefoon ter reparatie op te sturen. Door uw telefoon aangetekend naar ons op te sturen en de bijbehorende Track&Trace code te volgen bent u ervan verzekerd dat u telefoon bij ons aankomt. De dag dat wij uw telefoon ontvangen gaan wij hier gelijk mee aan de slag. Om de kosten te bespreken zullen wij persoonlijk contact met u opnemen. Wanneer de telefoon is betaald, zorgen wij dat deze aangetekend naar u wordt teruggestuurd.

Bent u op zoek naar een telefoon reparatie centrum in Oosterhout? Kom dan langs in onze vestiging of neem contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat u snel wordt voorzien van een werkende telefoon.

Wilt u deze afspraak maken of nog een product toevoegen?