iPad reparatie Utrecht

iPad reparatie Utrecht 2017-12-20T15:01:18+00:00

IPad reparatie specialisten in Utrecht

Voor uw iPad reparatie in Utrecht ben u het beste af bij GSM Reparatie Centrum. U kunt onze winkel bezoeken aan het Smaragdplein 245 te Utrecht. Hier kunnen wij op een professionele manier uw Apple iPad reparatie uitvoeren terwijl u wacht. De gemiddelde reparatie tijd voor uw iPad is bij GSM Reparatie Centrum 30 minuten. Om de beste service voor uw kostbare bezit te garanderen bieden wij op alle originele iPad reparaties in Utrecht maar liefst TWAALF (12) maanden garantie!

Apple iPad reparatie, een eerlijke prijs voor de beste kwaliteit!!

De markt voor iPad reparaties begint te verzadigen. Er komen steeds meer bedrijven of beter gezegd bedrijfjes op de markt welke vanuit huis op een onprofessionele manier met iPad reparaties omgaan. Let daarom goed op indien u opzoek bent naar een fatsoenlijke reparatie service voor uw Apple iPad dat u in een winkel beland en niet thuis bij iemand in de keuken! Vaak maken dit soort YouTube-monteurs meer kapot dan dat ze repareren. Ook zien we steeds vaker op internet dat er thuisklussers zijn met een zogeheten iPad reparatie certificaat. Een dergelijk certificaat bestaat NIET! Dit zijn zelf gefabriceerde A4 velletjes die u zelf ook uit kunt printen!

Bij GSM Reparatie Centrum Utrecht gaat dit heel anders: wij hebben goed opgeleide monteurs, een hagelnieuw winkelpand aan het Smaragdplein 245 te Utrecht. Wij bij GSM Reparatie Centrum Utrecht kunnen u garanderen dat uw iPad reparatie met uiterste zorg en behoud van uw data word gerepareerd!

Kies voor een iPad reparatie daarom altijd voor GSM REPERATIE CENTRUM Utrecht! Bel ons voor meer info op 0612349790 wij zijn dinsdag t/m zaterdag bereikbaar en tot uw dienst!

Wilt u deze afspraak maken of nog een product toevoegen?