Gouda

Gouda 2018-02-28T12:44:11+00:00

Telefoon reparatie in Gouda vinden

Zoals u weet worden onze telefoons steeds meer hightech, smartphones worden uitgerust met de nieuwste snufjes waardoor ze ook steeds fragieler worden. De kans dat er iets met uw telefoon gebeurt is dan ook groot. Het per ongeluk laten vallen kan ervoor zorgen dat uw telefoon het niet meer doet of dat er misschien een barst in uw scherm zit.

Mail uw vraag aan ons:

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht

Winkeladres:

Openingstijden:

 maandaggesloten
 dinsdag10:00-18:00
 woensdag10:00-18:00
 donderdag10:00-18:00
 vrijdag10:00-18:00
 zaterdag10:00-17:00
 zondaggesloten

Reparatie is vaak nodig om uw telefoon weer helemaal als nieuw te krijgen. Woont u in Gouda en zit u met een telefoon die niet meer werkt of een grote barst in het scherm heeft? Kom langs in ons GSM Reparatie Centrum in Gouda en wij lossen het probleem voor u op.

Telefoon reparatie in Gouda, hier vindt u ons

U heeft een telefoon reparatie in Gouda nodig! Het GSM Reparatie Centrum heeft filialen op verschillende locaties, waaronder Gouda. U hoeft dus niet ver te reizen, voor het laten maken van uw telefoon. Maar wat kunt u van ons verwachten als u bij ons langskomt? Vaak kunnen we ervoor zorgen dat uw telefoon al binnen 20 minuten is gerepareerd. Dit is zowel met als zonder afspraak. Onze GSM Reparatie Centra werken altijd met originele onderdelen. Wanneer dit niet gebeurd staat dit vermeld bij het product op de website. In onze vestigingen wordt er strikt omgegaan met uw privacy. Wanneer u wilt, is er de mogelijkheid zelf uw telefoon te testen. U krijgt 12 maanden garantie en de beste prijs en service.

Telefoon reparatie in Gouda, maar waar?

GSM Reparatie in Gouda is één van de nieuwere filialen. Bent u benieuwd waar u ons kunt vinden? Onze openingstijden, adresgegevens en contactgegevens staan op onze site!

Telefoon reparatie in Gouda of elders

GSM Reparatie Centrum kent meerdere locaties. Zo is bijvoorbeeld ook gsm reparatie in Oosterhout mogelijk door hier ook een filiaal gevestigd te hebben. Naast dit filiaal zijn wij ook te vinden in Utrecht en Nijmegen. Staat uw locatie er niet bij? Bekijk dan onze website voor het adres van onze locaties!

Wilt u deze afspraak maken of nog een product toevoegen?